Biorezonancijom protiv kandide - prirodna i brza pomoć

Ako tražite holistički pristup i potpuno neškodljivu metodu, biorezonancija u kombinaciji s protugljivičnom dijetom daje brze i najbolje rezultate u borbi protiv kandide

Simptomi povišene razine kandide u tijelu

“Kandida se najčešće spominje kao problem genitalnog sustava jer se u tim slučajevima najlakše dijagnosticira, no možda je još veći problem u probavnom sustavu, u kojemu je često prisutna, a teže se otkriva. Kandida uzrokuje različite tegobe. Često se pacijenti liječe kao da imaju gastritis ili neke druge probavne tegobe, a zapravo imaju infekciju kandidom.

Povišena razina kandide u tijelu može imati vrlo šarolike simptome, koji u svakoga mogu biti drukčiji: kronični umor, bolovi u zglobovima, česte glavobolje, nesanica, kožne infekcije, proljev ili zatvor, loš zadah iz usta, bijele naslage na jeziku... Ako se kandida pravilno ne liječi, može prouzročiti razne poremećaje i bolesti (npr. upalu crijeva i artritis) te tako postati kronični problem”, kaže dr. Jeanette Gjurić, specijalistica anesteziologije, reanimacije i intenzivne medicine, te tradicionalne kineske medicine u Poliklinici Sinteza, koja u liječenju kandide primjenjuje holistički pristup.

Sofisticiran i precizan terapijski postupak

“Prisutnost kandide u konvencionalnoj medicini utvrđuje se pomoću različitih laboratorijskih testova stolice, sline, krvi ili urina, no u praksi mi se puno boljom pokazala dijagnostika biorezonancom, kojom se kandida odlično i liječi. Biorezonancija je vrlo sofisticiran i precizan dijagnostički i terapijski postupak u komplementarnoj medicini.

Biorezonancija - frekvencija zdravlja

Naime, znanstveno je dokazano da sve žive organizme okružuje elektromagnetsko polje. Svaka tjelesna stanica zrači točno određenu valnu duljinu, sve u organizmu funkcionira na određenoj frekvenciji. Ako su frekvencije nekog organa ili dijela tijela poremećene, javlja se energetski zastoj odnosno blokada. Treba pokrenuti energetske tokove, a upravo se to postiže uređajem za biorezonanciju s posebnim elektrodama.

Kako djeluje?

Najprije se elektromagnetskim valovima određene frekvencije napravi deblokada, a potom se ispravljaju patološke frekvencije koje su vezane uz određeno područje. Ova terapija jača imunosni sustav pojačavanjem frekvencija zdrave crijevne flore, koja posljedično neutralizira učinak viška kandide u tijelu. Ako u organizmu postoji povišena koncentracija kandide, to se može otkriti pomoću biorezonancije.

Ovisno o poremećaju, tretman traje 5-30 minuta i potpuno je ugodan i bezbolan. Dijagnostika se može napraviti u okviru jednog tretmana, a terapija obično zahtijeva otprilike 4 do 5 tretmana. Ako se pacijent uz to pridržava propisane dijete, problem s kandidom može se riješiti u roku od nekoliko tjedana”, tvrdi dr. Jeanette Gjurić, koja ističe da je ključno ojačati imunitet (npr. uz pomoć posebnih biljnih pripravaka) te ustanoviti postoji li još neka druga, “tinjajuća” infekcija koja oslabljuje obrambeni sustav organizma poput, primjerice, infekcije bakterijom Escherichia coli koja je česta u žena. Također treba izbjegavati hranu koju kandida “voli”.

Prilagoditi prehranu

“Prehrana koja obiluje industrijski prerađenim namirnicama narušava u probavnom sustavu ravnotežu dobrih bakterija koje kandidu drže pod kontrolom, a ujedno hrani gljivice. Razvoju kandide osobito pogoduje prekomjerno uzimanje ugljikohidrata (npr. slatkiši i pekarski proizvodi) te mliječnih proizvoda. Stoga u liječenju treba drastično smanjiti unos šećera, pšeničnih proizvoda i mlijeka”, preporučuje dr. Jeanette Gjurić.

Ivana Vodogažec

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci