Zašto snažne i neovisne žene nemaju sreće u ljubavi?

Po svemu sudeći, upravo ih njihove kvalitete sprečavaju da pronađu ljubav svog života...

Postoje dvije vrste žena: one koje imaju nevjerojatnu sreću u ljubavi i one koje iz jedne ljubavne katastrofe ulaze u drugu. S drugom vrstom žena nema nikakvih problema, dapače, pametne su, samostalne i jako privlačne. No izgleda da ih upravo te kvalitete sprečavaju u pronalaženju ljubavi. Zašto je tako?

1. One su zastrašujuće snažne

Neki se muškarci ne znaju nositi sa ženama koje ih zastrašuju, a kamoli da izlaze s njima. U njima postoji nešto zbog čega muškarci misle da su gore no što jesu. Takvi se muškarci zapravo boje žena koje su snažnije od njih, pa radije biraju one kojima mogu pokazati svoju nadmoć. Takav vam i ne treba, zar ne?

2. One su neovisne i ne žele se toga odreći

Muškarci su po prirodi dominantniji i zaštitnički nastrojeni, zbog čega imaju velik ego. Ako nesiguran muškarac ima osjećaj da vam nije potreban, pada mu samopouzdanje. Neki muškarci imaju potrebu osjećati da žene ovise o njima, a neovisne žene su potpuna suprotnost, zbog čega nedostaje međusobne privlačnosti.

3. Jasno kažu svoje mišljenje

Ove djevojke odmah mogu uočiti nezdravo i negativno ponašanje, pa ponekad tjeraju muškarce od sebe prije nego što im se opće stignu približiti. Iako većina ovo smatra pozitivnom kvalitetom, one ponekad otjeraju muškarce koji ipak zaslužuju drugu priliku. Ove djevojke imaju nultu stopu tolerancije, a sve u svrhu vlastite zaštite.

4. Odbijaju ih lovačke priče

Ovim je djevojkama nemoguće podvaliti prazne priče. One jasno vide kada muškarac laže ili izmišlja. Takav stav automatski odbija muškarce jer ne žele da djevojka unaprijed zna svaki njihov pokret.

5. Malo su neobične

Ove žene uvijek imaju svoju neobičnu stranu. Najinspirativnije žene imaju nešto jedinstveno zbog čega ih je ponekad teško razumjeti. Neki muškarci teško se nose s djevojkama koje plešu u vlastitom ritmu jer ih to čini nepredvidljivima. Ne znaju kako se nositi s njima i ne mogu ih razumjeti. To je u redu, jer ženama i ne treba nečije odobravanje.

6. Jako su izbirljive i znaju svoju vrijednost

Žene koje su jako izbirljive ne osuđuju druge, one samo znaju što žele i neće pristati na bilo što. Muškarci koji se mogu nositi s njima i koji su ih spremni voljeti svim srcem, jedini su kakve bi ovakva žena prihvatila. Ako ne zadovoljavaju sve kriterije, nemaju nikakve šanse.

7. One su strastvene

Strastvenost je nešto što se može protumačiti kao negativno, a ponekad takve žene nemaju kontrolu nad svojom strastvenošću. One su strastvene govornice, strastvene ljubavnice i strastveno izražavaju svoje stavove. Ne srame se reći tko su, a to može prestrašiti muškarce koji su konzervativniji od njih.

8. Imaju realne ciljeve

Uspješne žene obično imaju važnijih briga od pronalaska ljubavi. Njihova jutarnja motivacija nije pronaći muškarca koji će ih odvesti na večeru i dijeliti im komplimente. Istinski motivirana žena usredotočena je na unapređenje vlastitog života učenjem, putovanjem ili napredovanjem na poslu. Ako muškarac ne razmišlja na isti način, tada nema što tražiti kraj nje.

9. Zrelije su od većine ljudi

Žene koje su odlučne, imaju stav i znaju se nositi sa životom posjeduju zrelost koja nije baš česta. One ne tračaju, ne bave se negativnim razmišljanjima i nije ih briga za tuđa mišljenja. One svoju vrijednost ne mjere po tuđim komplimentima i ne moraju na društvenim mrežama objavljivati petnaest selfija tjedno kako bi se osjećale dobro. One su zadovoljne sobom i svaki muškarac koji pokaže nezrelost, automatski gubi šansu.

10. Vole svim srcem

Ove žene možda jesu zastrašujuće, neovisne, odvažne i snaže, ali one uvijek vole svim srcem. Ponosne su na svoju vezu i daju sve od sebe da vezu učine kvalitetnom. Samo snažni muškarci mogu podnijeti ovakvu vrstu ljubavi.

11. Muškarcima je teško pronaći ovakve žene

Muškarci su zapravo ti koji teško pronalaze ovakve divne žene, jer su one nebrušeni dijamanti. Moguće ih je pronaći samo ako pažljivo gledaju te imaju jednake standarde i očekivanja. Jednom kad pravi muškarac pronađe ovakvu ženu, više je neće htjeti pustiti.

Izvor: bolde.com

Pripremila Tena Ožegić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci