Upoznajte nas: Irena Bartolec

Uvijek je vesela i zaigrana, a najteže jogijske asane izvodi s lakoćom od koje zastaje dah. U časopisu Sensa mogli ste je vidjeti kako izvodi razne vježbe joge, a odnedavno piše i članke za našu stranicu. Kako biste je bolje upoznali, zamolili smo našu suradnicu Irenu Bartolec, instruktoricu joge i vlasnicu studija Bodyelement, da odgovori na nekoliko pitanja o sebi

Jogom se bavim zato što... me svakim danom sve više i više ispunjava unutrašnjim mirom. Postala je moj životni put, moj najdraži hram koji je uvijek tu.


Moj najdraži ritual opuštanja je... topli tuš i šalica vrućeg mlijeka s medom i metvicom. Moja draga prijateljica jednom je uspavljivala svoje klince mlijekom, medom i metvicom, i od tada je taj topli napitak postao neizostavan dio mojih večernjih rituala.


Ne bih mogla živjeti bez... hm... često kada izjavim da bez nečega ne mogu, Svemir irena bartolecmi pošalje lekciju da se bez svega može... Osim možda Sunca:)


U ljudima najviše cijenim... iskrenost.


Da dobijem na lutriji... provela bih većinu vremena u Aziji i Indiji sa svojim učiteljima.


Prijatelji bi me opisali kao... vedru... i najvjerojatnije pomalo šlampavu:)


Moja najdraža asana je... Sirsasana (stoj na glavi). Osim što moje noge i zdjelica uživaju u položaju, imam osjećaj da je vrijeme stalo i zabavno je promatrati svijet naopačke... Kad smo bili djeca, promatranje stvari iz svih mogućih perspektiva bila nam je najnormalnija stvar.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci