Njeno ime je Kristina. Odrasla je u SOS Dječjem selu i za nju ne postoji 'neću' i 'ne može'

Da je u životu sve moguće, još nas je jednom podsjetila predivna Kristina Ivanuš – vrijedna i uspješna djevojka koja je odrasla u SOS Dječjem selu Lekenik. Svojim životnim stilom šalje snažnu poruku i poziva nas sve na akciju!

Uzor drugim osobama koja odrastaju u alternativnoj skrbi

O njoj su mediji pisali prošle godine kada je kao 21-godišnjakinja bila jedna od osam finalista za nagradu Hermann Gmeiner 2020. – a onda ju je i osvojila! 

Ova nagrada dodjeljuje se svake dvije godine mladim osobama koje su odrasle u SOS Dječjim selima diljem svijeta, a njihova životna priča i postignuća mogu poslužiti kao uzor drugim osobama koja odrastaju u alternativnoj skrbi.

Kristina IvanušDanas je Kristina Ivanuš studentica marketinga i komunikacija na Poslovnom veleučilištu u Zagrebu, ali i podvodni model. Upravo ju je bolest motivirala da se krene baviti sportom, a ono u čemu najviše uživa je ronjenje.

Kristina obožava more, te sudjeluje u akcijama čišćenja jadranskog podmorja od sjevera pa sve do krajnjeg juga, a neke od najdražih podvodnih fotografija je snimila na Visu i Pelješcu.

“Ne razmišljam o ni o čemu kada ronim. Samo uživam u ljepotama i ne mislim o problemima. More mi je uvijek inspiracija, zato mi je važno i dalje dijeliti ovu priču.

Lijepo je imati podršku drugih, zato mi je posebno drago da su i drugi prepoznali akciju za SOS Dječje selo Hrvatska – mjesto koje je postalo moj dom, ali i dom mnogoj drugoj djeci”, poručila je Kristina.

Kristina poziva na akciju: 1 kn od prodaje ručnika za SOS dječje selo Hrvatska

Ručnici inspirirani morem (2)Kako je njoj inspiracija more, tako je ona inspiracija i svima onima koje je dotakla njezina životna priča.

Ljubav prema pravim vrijednostima prepoznala je domaća firma Wimax, a Kristina je postala i njihovo zaštitno lice za posebnu liniju organskih 100% pamučnih ručnika u bojama mora: morski val (plava i bijela), pijesak (bež), stijena (siva).

Cijeloj priči dodana je i humanitarna nota, tako da će se od prodaje svakog ručnika donirati 1 kuna za djecu koja odrastaju u SOS Dječjim selima u Hrvatskoj.

Kolekcija ručnika će biti dostupna na stalcima unutar velikih trgovačkih lanaca (Pevex, Plodine, Interspar, KTC, Brodokomerc, Kaufland) od 03.06.2021. do 01.09.2021. godine.

Da nam teška prošlost ne mora odrediti i tešku budućnost, još jedanput nas je podsjetila Kristina Ivanuš, djevojka koja nam svojim optimizmom i društvenim angažmanom svima može biti primjer!

Sensa.hr

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci