Tapkanje mi je okrenulo život, privatno i poslovno

Danijela Medaković jedna je od onih koji svoj posao doživljavaju životnim pozivom i svrhom postojanja. Održava radionice Tehnike emocionalne slobode (poznate i kao Tapkanje), provodi transformacijske programe u trajanju od mjesec dana, piše blog i uskoro pokreće svoj kanal na YouTubeu. Nije uvijek bilo tako, nekad se bavila drugim poslom i bila posve druga osoba. Evo njene životne priče...

Život koji je izgubio boju i smisao

Poznajete li onaj osjećaj kada je sve oko vas objektivno u redu, ali vi iznutra osjećate neispunjenost i beživotnost? Kad jednostavno nema one iskre koja vas pokreće i koja život čini životom? Takav osjećaj u sebi je nosila praktičarka Tehnike emocionalne slobode (EFT) Danijela Medaković, a prije nekoliko godina pret­vorio se u glasan alarm da nešto mora promijeniti.

Radila je u većoj korporaciji i bila zadovoljna poslom, putovala je, imala život koji bi mnogi poželjeli, a duboko u sebi osjećala je nezadovoljstvo. „Uvijek sam ostavljala dojam sigurne i samopouzdane osobe, no negdje duboko bila sam ranjena i vrlo nesigurna. Moji strahovi od budućnosti, anksioznost, blokade i konstantna misao da nisam dovoljno dobra bili su produkt mog djetinjstva i odnosa s majkom.

EFT tehnika - sloboda osjećajima

Koketirala sam s raznim tehnikama i pokušavala riješiti probleme, ali uspjesi su bili minimalni i nisu bili trajni. Nekoliko dana bila bih bolje, no isti, glavni problem, uvijek bi pronašao način da izroni na površinu. Danas znam da nije stvar u neučinkovitosti tehnika, nego u tome što one jednostavno nisu bile za mene“, tako Danijela objašnjava svoju borbu sa životnim trenutkom u kojem je sve izgubilo boju i smisao.

Da sam ja učiteljica

Susret s Tehnikom emocionalne slobode, u kojoj se lupkanjem prstima stimuliraju energetski meridijani na tijelu i izgovaraju afirmacije te na taj način otklanjaju emocionalne blokade, strahovi i zamrznute traume, Danijeli je otvorio sasvim nov svijet i transformirao njene emocije.

Nakon sat i pol rada s praktičarkom došla je do glavnog uzroka svojih problema, a nakon samo nekoliko termina osjećala se bolje no ikad prije pa je i ona poželjela naučiti tu metodu kako bi to vrijedno znanje mogla dalje prenositi. Uostalom, oduvijek je sanjala o tome da bude učiteljica.

Tapkanje joj je pomoglo da ostavi cigarete, oslobodi se anksioznosti, otkloni strahove od budućnosti, otpusti ishijas koji ju je mučio godinama. Ovoj metodi duguje i to što je postala hrabrija, bezbrižnija, samostalnija, otklonila negativna uvjerenja o novcu, što je njen brak pun razumijevanja i tolerancije te što takva služi kao poticaj i nadahnuće svojim klijentima.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci