Top 10 ljubavnih filmova

Pogledajte barem neke od ovih filmova i saznajte zašto su među najpopularnijim ljubavnim filmovima. A ako ste ih gledali, podsjetite se zašto su vam bili dragi

1. Zima za dvoje – film koji govori o istinskoj, zabranjenoj ljubavi između Rachel McAdams i Ryana Goslinga koji prolaze kroz raj i pakao, pokazujući koliko ljubav može biti snažna.

2. Romeo i Julija – vjerojatno najpoznatija ljubavna priča svih vremena: dvije obitelji, zabranjena ljubav, malo tko ne zna kako je ta ljubav završila.

3. Igra sudbine – za sve one koji vjeruju u znakove i sudbinu. Dvije duše koje se nađu jednog dana u trgovačkom centru, a onda ponovno sretnu sedam godina poslije...

4. P. S. Volim te – odlična ljubavna priča koja povezuje dvoje ljudi, spaja ih u strastven, temperamentan i nježan brak, a onda ih nakon 10 godina razdvaja njegova bolest. Ipak, i nakon smrti, on joj pokazuje koliko je voli i da će uvijek ostati s njom, ali da ga nakon nekog vremena mora pustiti.

5. Duh – još jedan film sa smrću partnera i porukom da postoje prave ljubavi i duše koje ništa ne može razdvojiti. U namještenoj pljački Sam umire i ostavlja za sobom ženu Molly. Zbog ljubavi prema njoj vraća se na Zemlju kao duh kako bi je zaštitio i pomogao joj otkriti tko je namjestio pljačku. Nakon toga moraju se rastati zauvijek.

6. Prljavi ples – film za koji vjerojatno svi znate, a rijetko tko ga nije gledao. Za sve  ljubitelje romantike i plesa: strast, ples, zabranjena ljubav, ima li što romantičnije od toga?

7. Titanic – ljubavna drama na putničkom brodu Titanic. Svi znamo što se na kraju dogodilo. Ipak, film nam poručuje da živimo ljubav kao da nam svaki dan posljednji.

8. Kako izgubiti frajera u 10 dana – romantična komedija. Jeste li ikada bili predmet oklade ili ste se sami kladili kako ćete nekoga osvojiti? Možda je zabavno u početku, ali kada krenu pravi osjećaji tada sve oklade, slava i ostalo padaju u vodu.

9. Zapravo ljubav – na zabavan i komičan način ovaj nam film prikazuje kojim sve putevima ljubav može ići, kako se nekoga može zavoljeti ili preboljeti.

10. Vojvotkinja – moć, popularnost i utjecaj. Ako je to sve što dobijete udajom za vojvodu, nakon nekog vremena postajete nesretni i vaš život nema mnogo smisla. Dok vojvotkinju muž vara gdje stigne, ona susreće staru ljubav od koje dobiva sve što se može poželjeti.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci