Najljepši ljubavni stihovi

Ne morate čekati posebnu priliku, Valentinovo ili godišnjicu, izrecite ljubavne stihove voljenom već danas, možda prizovete one leptiriće u trbuhu s početka veze... Mi vam donosimo 10 najpopularnijih i najljepših ljubavnih stihova

1. Sinoć sam dobio poruku od neba. Bogovi su se žalili da im je pobjegao najljepši anđeo. Ne brini se, nisam te odao.

2. Duboko vjeruj u ono što želiš i zapamti, izgubljeno je ono čega smo se odrekli. U životu poželi samo jedno, da ne voliš izgubljeno i da ne izgubiš voljeno.

3. Jednom ćeš me pitati volim li više život ili tebe, ja ću odgovoriti život, ti ćeš se okrenuti i otići, a nećeš ni znati da si moj život ti.

4. Ti si sunce što me jutrom budi, ti si nada za moj život ludi, ti si tema za moje beskrajne sne, ti si moj život, moje sve.

5. Znaj, neću te voljeti vječno, ali ne ljuti se, jer ništa ne traje vječno. Voljet ću te samo jedan mali dio vječnosti koliko traje moj život.

6. Kad se noć spusti i prekrije prozor tvoj, po nebeskoj pomrčini poljubac ti šaljem svoj. Nek poljubac stigne tamo gdje ne mogu ja. Tiho ti šapne: Mislim na tebe ja.

7. Prestat ću te voljeti tek kad slijepi slikar naslika zvuk padanja ružinih latica na nevidljivi sag dvorca koji ne postoji.

8. Lijepo je znati da postojiš u mom životu. Nije bitno ni koliko, ni otkad, ni zašto. Lijepo je otvoriti oči i jednostavno znati da si blizu.

9. Važno je samo da negdje postojiš, da postojiš i da me voliš. Važno je da smo tu ispod istog neba i da si uz mene kad mi to treba.

10. Kad bi zrno pijeska bilo mjerilo za ljubav, sve pustinje svijeta ne bi bile dovoljne da ti kažem koliko te volim.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci