Najljepše poruke za Majčin dan

Odaberite čestitku ili je sami izradite i pronađite savršene riječi koje pristaju uz ovu prigodu i opisuju kako se osjećate

1. Nema djeteta ni cvijeta, nema dok ne rodi majka. U svom životu ja sam srela lijepe žene, al samo je jedna majka htjela roditi baš mene.

2. Ti si srce koje sja, pleše i pjeva cijeli dan. Ti si ruža koja cvjeta u danima ljeta. Sretan dan ti želim ja.

3. U mojoj ulici Majčin dan veselje je svakoj majci. Majkama se cvjetić daruje ili buket ruža kupuje. Za Majčin dan cijela se obitelj raduje.

4. Draga mama, volim te! Ti si sunce koje sja. Želim da uvijek budeš radosna.

5. Majka je majka, jedina i prava. Majka je prijatelj najveći, ona nam može uvijek u susret izaći. Ruke su joj nježne i mile, mekše su i sjajnije od svile, oči topline pune, a riječi prave i iskrene. Ona nas na pravi put vodi, savjetuje, a kroz to nam pokazuje koliko nas voli. Majke su majke, one nisu bajke, one su leptiri i mirisno cvijeće koje nikada uvenuti neće. Poštujte majku, nježnu i slatku.

6. Vidjela si me kako plačem, kako se smijem i uvijek si bila sa mnom. Ne govorim to uvijek, ali hvala ti i volim te. Sretan Majčin dan.

7. Za najbolju mamu koja je uvijek imala osmijeh za mene. Iako smo sada razdvojene, šaljem ti veliki zagrljaj i poljubac. Sretan Majčin dan.

8. Majčin dan znači više od cvijeća i darova, znači reći hvala, znači volim te. Ti si moja majka, moj prijatelj. Danas je tvoj dan.

9. Majka je besmrtna ljubav, ljubav koja nema usporedbe, ona kojoj donosiš svoje nevolje i kojoj je uvijek stalo. Majke su sve to i još mnogo toga. Volim te i sretan ti Majčin dan.

10. Majko, za tebe cvijeće neka cvjeta, gdje god kreneš cvrkut ptica nek te prati, na tvom putu neka ti nitko ne zasmeta. Draga moja majko, anđele moj mili, uvijek mi sretna budi, a ljubav moja velika trajat će za tebe dovijeka.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci