Najbolje izjave Jennifer Aniston

Ima nešto u glumici Jennifer Aniston zbog čega gotovo da ne postoji osoba kojoj nije simpatična. Lijepa je, duhovita, talentirana i veliki dio njenih obožavatelja navija za njeno pomirenje s Bradom Pittom. Omiljena Jen 11. veljače slavi svoj 51. rođendan...

O karijeri i osobnom životu američke glumice Jennifer Aniston toliko se puno piše u medijima da doista nema smisla da i mi to činimo. No u povodu 51. rođendana ove simpatične Vodenjačice donosimo nekoliko njenih najboljih izjava:

* Nisam mogla naći boljeg muškarca od Brada. On mi još uvijek otvara vrata i donosi mi cvijeće. On je najslađi kavalir na svijetu.

* Kad te netko prati do trgovine i gleda kako kupuješ rolu toaletnog papira, znaš da se tvoj život promijenio.

* Prava ljubav mijenja sve. Dopuštaš da pred tobom svaki dan stoji ogledalo.

* Uvijek kažem - ne radi na planovima nego na opcijama.

* Nitko ne misli o sebi da je seksi. Ima dana kad pomisliš: "Hej, pa nisam danas tako loša". Ali ako pokušavaš biti seksi, nikad nećeš biti seksi.

* Bila sam sa svakakvim tipovima muškaraca: grubima, štreberima, slatkima, simpatičnima i uglađenima. Zapravo nemam svoj tip muškarca. Muškarci su općenito dobra stvar.

* Govorili su mi da izbjegnem glumu zbog odbijanja. Rekli su - Zar ne želiš imati normalan posao i normalnu obitelj? Pretpostavljam da je to dobar savjet za neke ljude, ali ja sam željela glumiti.

* Nema žaljenja u životu, samo lekcije.

* Brak iznosi na vidjelo sve one stvari koje sam gurnula u kut - strahove, nepovjerenje, sumnje, nesigurnosti. To je poput otvaranja Pandorine kutije.

* Kad jednom shvatiš tko si i što voliš u sebi, mislim da sve sjeda na svoje mjesto.

* "Američka slatkica" etiketa je koja se pripisuje mnogima. Ne obraćam puno pažnje na to. Ja samo slijedim svoje instinkte i radim ono što mi dolazi, i za to sam zahvalna.

* Vidiš ljude kako se uspinju i postižu uspjeh i vidiš kako se počinju jako mijenjati. Stoga se uvijek trudim biti skromna i zahvalna.

* Kad sam počela prakticirati TM (transcendentalnu meditaciju), za mene se sve promijenilo.

* Nemam religiju. Vjerujem u Boga. U svoju interpretaciju natprirodnog.

* Što imaš veći kapacitet za ljubav, to je veći i tvoj kapacitet za osjećanje boli.

* Ako nisi sretan, možeš postati sretan. Sreća je stvar izbora.

* Najbolji miris na svijetu je miris muškarca kojeg voliš.

Jennifer Aniston: Moj jutarnji ritual za vitalnost

Pripremila Snježana Krčmar

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci