Ljubavne pjesmice za spomenar

U četvrtom razredu napisao vam je u spomenar "Potok teče tok tok tok, ja te ljubim cmok cmok cmok", i još se sjećate kako su vam se obrazi zažarili? Podsjetite se na ljubavne stihove koji se najčešće nalaze u spomenarima

1. Ljubav je nešto najljepše na svijetu, ljubav je mala ptica u letu, ljubav ponekad  boli i ako se netko jako voli, ljubav je kao vatra, ljubav je kao žar, u ljubavi uspijeva samo dobar par. Ljubav spaja srca dva, u ljubavi je moć sva, ljubav je kao vatra, ljubav je kao žar. Ljubav je najljepši dar.

2. Jedino ti znaš što mi treba. Tvoj topli osmijeh i ljubavi do neba. Jedino ti možeš to da mi daš, zato te i volim, samo da znaš.

3. Zamisli svjetlost i zatvori oči. Zamisli samoću u hladnoći. Zamisli samo tišinu oko sebe. Tako je meni sada bez tebe.

4. Koliko u ovoj noći ima minuta, toliko bih tvoje usne poljubila puta. Koliki su kilometri što nas dijele, toliko te moje usne žele.

5. Mnogo te volim, nisu to laži, zbog tebe novu ljubav ne tražim, misliš da te iz srca brišem, a ne znaš da samo za tebe dišem.

6. Tiho, tiho teče rijeka, moje srce tebe čeka. Moje oči tebe traže. Usne šapću sve najdraže. Moja poruka bliži se kraju, da te volim nek' svi znaju.

7. Poslat ću vjetar da miluje ti kosu, za svako jutro poslat ću ti rosu, poslat ću ti mjesec da u mraku sja, a što se tiče puse, to ću osobno ja.

8. Koliko prozora ima dvor, koliko iglica ima bor, koliko zvjezdica na nebu sja, toliko te volim ja.

9. Nisam kiša koja tužno lije, nisam biće koje voli, a voljeno nije. Iskreno ću reći volim te jer nije sramota i nikada nećeš biti slučajni prolaznik moga života.

10. Jedan savjet - čuvaj se, jedna molba - ne mijenjaj se, jedna želja - ne zaboravi me, jedna laž - ne volim te i jedna istina - jako mi nedostaješ.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci