Doručak kojemu voljena osoba neće odoljeti

Doručak je najvažniji obrok u danu, a ima li veće sreće od toga kada nam najvažniji obrok u danu pripremi ni manje ni više nego naš partner ili partnerica?! To će nas iznenađenje pratiti tijekom cijeloga dana i motivirati nas u obavljanju obveza kojih, nažalost, nećemo biti pošteđeni ni toga dana kada se osjećamo posebno jer znamo da smo voljeni...

Prije dvije-tri godine morali smo istraživati gdje bismo na jednome mjestu mogli pronaći i kupiti zdrave bio proizvode, no danas, srećom, super proizvode koji pripadaju grupi osviještenih proizvoda možemo pronaći na policama najdraže drogerije. 

I dok u drogeriji obavljamo svakodnevnu kupnju beauty proizvoda ili proizvoda za kućanstvo, svoju košaricu možemo upotpuniti proizvodima koji će nam izvrsno poslužiti za pripremu zdravih i slasnih obroka. Sjajno je i to što mnoge od tih proizvoda iz bio obitelji možemo kombinirati tako da ih doslovce izvadimo iz pakiranja i konzumiramo ili poslužimo. 

Kako bismo vam pokazali da je to zaista moguće, evo nekoliko smjernica za recept koji ćete pripremiti s lakoćom. Najbolje je to što vam treba samo pet namirnica. Može li biti bolje?! Pa tko od nas ne voli pojesti dobar vafl bez obzira na to je li riječ o doručku tijekom napornog radnog tjedna ili u nedjeljno jutro? Sigurni smo da većinu (onih koji će potvrdno odgovoriti) imamo na svojoj strani. A vaflu o kojem vam pišemo neće odoljeti ni osobe s najzahtjevnijim prehrambenim navikama - od vegana do osoba koje jedu bezglutensku hranu. 

Sastojci:

dmBio vafli s medom

dmBio javorov sirup C

dmBio višnje bez koštica

dmBio indijski oraščići

dmBio macchiato indijski oraščići

Priprema:

Vafl izvadite iz pakiranja. Preko njega prelijte javorov sirup (s nekoliko unakrsnih poteza). Kompot od višanja zagrijte na laganoj vatri i prelijte preko vafla. Višnjin topli umak omekšat će ga i učiniti zalogajem u kojemu će vaša nepca uživati. Usitnite indijske oraščiće i posipajte ih po vrhu vafla. Uz to poslužite macchiato indijski oraščić koji će se izvrsno stopiti s ovim zalogajima. Ovaj je doručak idealan za lijenu nedjelju prijepodne kada svoju bolju polovicu možete iznenaditi doručkom u krevetu.

dm

Autor: Ma. D.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci