Sensa vikend se bliži, dođite uživati s nama!

Darujte si vikend obnove na svim razinama, odmaknite se od svakodnevice da biste joj se vratili ispunjeniji, dođite se upoznati i družiti s nama i povrh svega uživajte na moru! Sve od 4. do 6. travnja na Sensa vikendu u Makarskoj! Evo predavača i programa

Sensina suradnica, učiteljica joge Senka Ljubić i na ovom će Sensa vikendu biti zadužena za jutarnje razbuđivanje. Prvog dana vodit će detoks jogu koja se temelji na dinamičnom, zagrijavajućem i pročišćavajućem setu asana, a drugog dana polaznici će moći isprobati jin jogu, jogu koja obnavlja te aktivira kukove i zdjelicu i, premda je naizgled mirna i pasivna, dubinski djeluje na mišiće i tkiva.

Psihoterapeutkinja i life coach dr. Nada Kaiser
, iza koje su desetljeća rada s ljudima, pokazat će polaznicima kako pomoću jednostavnih tehnika mogu zauzdati stres i smanjiti njegove posljedice te, što je najvažnije, promijeniti vlastitu reakciju na stresne doživljaje. Polaznike će upoznati s metodom wingvawe coachinga pomoću koje možemo upravljati vlastitim emocijama i riješiti se strahova i blokada.

 senka ljubićSenka Ljubić nada kaiserNada Kaiser hotel parkUgodan ambijent hotela Park

Psihijatrica i psihoterapeutkinja dr. Jasna Burnać Štefok vodit će radionicu
imago terapije. Ona se temelji na učenju kvalitetne komunikacije u intimnim odnosima. Pomaže nam u sagledavanju trauma iz djetinjstva koje su stvorile današnje neučinkovite obrasce ponašanja. Umjesto da instinktivno reagiramo kad smo povrijeđeni, učit ćemo istraživati što se krije iza naših emotivnih reakcija. Što znači kvalitetna komunikacija, dr. Štefok će pokazati na vlastitom primjeru – na radionici će joj asistirati njezin suprug Mario Štefok.

Sensin suradnik Mirko Vragović, kao i dosad, otvorit će Sensa vikend satom relaksacije. Mirko će sudionicima pomoći da preispitaju nezdrave navike i ponašanja kojima je ispunjena svakodnevica te ih povesti u otpuštanje napetosti i uklanjanje energetskih blokada u tijelu. Sudionici će s njegove radionice ponijeti moćan alat za opuštanje koji će moći primijeniti u svakodnevnom životu.

Psihologinja Kristina Bačkonja vodit će plesnu radionicu u kojoj će polaznici otkrivati što ih motivira, a što koči. Uz zvuke i plesne korake tanga, na zabavan će način dobiti mnoštvo povratnih informacija o svom temperamentu i karakteristikama ličnosti koje mogu iskoristiti kao prednost u ostvarenju ciljeva. Često se događa da želimo biti netko drugi ili imati karakteristike osobe kojoj se divimo, a vlastite potencijale ne prepoznajemo ili ih čak doživljavamo kao ograničenje.

jasna burnać štefokJasna Burnać Štefok mirkoMirko Vragović kristina bačkonjaKristina Bačkonja

ARANŽMAN 16. SENSA VIKENDA UKLJUČUJE:
• dva puna pansiona (doručak, ručak, večeru)
• satove pozitivne energije
• predavanja life coacha
• satove joge
• korištenje saune i bazena
• mali dar dobrodošlice

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi iznosi 1490 kuna.
Nadoplata za jednokrevetnu sobu iznosi 30% cijene aranžmana. Za članove Sensa kluba odobrava se popust od 10%, a za prijave last minute još 5%!

REZERVACIJE I INFORMACIJE:
www.VIKENDPLANER.info i tel. 01/46 84 964
info@vikendplaner.info
Maksimirska 109, Zagreb

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci