Program 15. Sensa vikenda

Uživajte u predavanjima i radionicama 15. Sensa vikenda od 22. do 24. studenog 2013. u đurđevačkom hotelu Picok! Usvojite nova znanja, produbite motivaciju i posvetite se sebi i svojim potrebama. Upoznajte predavače i program...

Wellness Hotela Picok, pak, nudi bijeg od svakodnevnog stresnog i užurbanog života te na izbor nudi nekoliko vrsta sauna, masaža i tretmana preparatima Murad

Wellness Hotela Picok, pak, nudi bijeg od svakodnevnog stresnog i užurbanog života te na izbor nudi nekoliko vrsta sauna, masaža i tretmana preparatima Murad

Dobrodošli u Đurđevac

U hotelu Picok****, dobitniku prestižne nagrade za najbolji team building program hrvatskog poslovnog turizma 2013., stari je podravski štih pomiješan s modernim pristupom i kvalitetom koja će oduševiti i najzahtjevnije goste. Posjetitelji mogu „okusiti“ povijest jer su jela na meniju osmišljena uz stare recepte podravskih domaćica.

Wellness Hotela Picok, pak, nudi bijeg od svakodnevnog stresnog i užurbanog života te na izbor nudi nekoliko vrsta sauna, masaža i tretmana preparatima Murad. Hotel sadrži i nekoliko dvorana koje primaju do 250 ljudi. Đurđevački kraj osobito se ističe kulturnim sadržajima i nedirnutom prirodom poput prirodnog rezervata Đurđevački peski.

Uz hotel se nalazi utvrda Stari grad s bogatom donacijom Ivana Lackovića Croate, a u blizini su i izletišta na rijeci Dravi, gdje se za goste mogu organizirati događaji s gastronomskom ponudom.

vikendUz hotel se nalazi utvrda Stari grad s bogatom donacijom Ivana Lackovića Croate vikendU hotelu Picok stari je podravski štih pomiješan s modernim pristupom

Predavači i teme 15. Sensa vikenda

Satovi relaksacije stručnjaka Mirka Vragovića pomoći će prisutnima da osvijeste svoja unutarnja stanja, pokrenu blokiranu energiju i osvježe se kao da su se dobro naspavali. Vještine koje polaznici na ovom satu nauče kasnije će moći primijeniti i samostalno.

Hipnoterapeut Damir Iviček polaznicima će demistificirati pojam hipnoze i objasniti kako se ova metoda može koristiti za prevladavanje mnogih problema. Njome u život možemo prizvati ono što nam je potrebno - od sreće i sigurnosti do napretka. Na predavanjima ovog stručnjaka saznat ćete kako lako, gotovo plesnim koracima, pristupiti u skrivene dijelove svoje psihe.

Life coach Tatjana Divjak održat će popularnu radionicu izrade vision  boarda, panoa želja i ciljeva koji nam pomaže u njihovu ostvarenju. Sudionici će naučiti kako onome što im nedostaje otvoriti vrata i upravo to privući u život, ali i otkriti što u njima izaziva osjećaj praznine. Tatjana će polaznike motivirati da odustanu od ponašanja koja umanjuju radost života.

Učiteljica joge, vlasnica studija Pozdrav Suncu Senka Ljubić na jutranjim satovima joge probudit će tijela, ali i svjesnost vježbača. Uz niz tradicionalnih asana i vježbi disanja polaznici će započeti dan osvježeni i izoštrene koncentracije. Sklad koji donosi joga pripremit će ih za upijanje novih znanja i potpuno uživanje u radionicama Sensa vikenda.

Tomislav Odžić polaznicima će otkriti sasvim novi oblik tjelovježbe - bokwa fitness. Riječ je o kombinaciji boksa i tradicionalnog afričkog plesa kwaito, pa otuda i kovanica bokwa. Specifičan je po tome što na treninzima nema koreografije, a pleše se tako da se koracima po podiju “ispisuju” slova i brojevi. Osim bokwe, ovaj će instruktor voditi i sat zabavne zumbe.

ARANŽMAN 15. SENSA VIKENDA uključuje:
dva puna pansiona (doručak, ručak, večeru)
satove pozitivne energije
predavanja life coacha
satove joge i pilatesa
korištenje wellnessa
mali dar pažnje

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi iznosi 1490 kn.
Nadoplata za jednokrevetnu sobu iznosi 30% cijene aranžmana. Za prijave do 15. studenoga odobravamo popust od 5%. Osobi koja prijavi nove polaznike dodatno se odobrava 5% popusta za svaku novu osobu. Usto, članovi Sensa kluba imaju pravo na dodatnih 10% popusta!

Rezervacije i informacije:
www.VIKENDPLANER.info

tel. 01/46 84 964

info@vikendplaner.info

Maksimirska 109, Zagreb

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci