Program 10. Sensa dana

U nedjelju 28. lipnja pozivamo vas na 10. Sensa dan u Maksimir. Očekuju vas radionice joge, zvučne kupke, meditacija s eteričnim uljima, plesna i astrološka radionica, pregled madeža te čitav niz predavanja na temu osobnog rasta i razvoja, uz obilje dobre energije i pozitivnih vibracija velike Sensa obitelji!

Preko 20 radionica na 5 lokacija

Park Maksimir i ovog će lipnja ponovno biti glavno odredište zabave, zdravog života, relaksacije i učenja. Naš jubilarni 10. Sensa dan obilježavamo do sada najvećim i najbogatijim programom.

U nedjelju 28. lipnja, na pet lokacija (Livada Kišobran, Livada Lipovo sjedište, Mala pozornica, Zeleni kutak i Sensa info pult) održavat će se preko 20 radionica, 'uradi sam' workshopova, treninga, predavanja za osobni razvoj te zdravstvenih edukacija. Nismo zaboravili ni na najmlađe koje, kao i do sada, očekuje bogat kreativan program, mnoštvo radionica, igara i aktivnosti.

10. Sensa dan: Događanja na Maloj pozornici

9. sensa dan

Posjetitelji će moći zakoračiti i u svijet zdravog načina života, upoznati naše renomirane suradnike, degustirati zdravu hranu te brojne proizvode organske i prirodne kozmetike. Sve radionice i sadržaji su besplatni.

10. Sensa dan: Događanja na livadi Lipovo sjedište

8. sensa dan

10. Sensa dan: Događanja na livadi Kišobran

Dopunite kolekciju Sensi i učinite dobro djelo

Tradicionalno, Sensa dan je humanitarno obojen jer se, prodajom starijih izdanja časopisa Sensa, prikupljaju dobrotvorna sredstva za Hrvatsku udrugu za ranu intervenciju u djetinjstvu (HURID).

To je nevladina udruga koja okuplja stručnjake u području rane intervencije s ciljem stvaranja sustava rane intervencije i promicanja znanstveno utemeljenih programa koji će pridonijeti dobrobiti mlađe djece s biološkim ili socijalnim rizikom i kvaliteti života njihovih obitelji.

Udruga HURID na Sensa danu ima postavljen izložbeni prostor na kojem upoznaju posjetitelje sa svojim ciljevima, aktualnim projektima i djelovanjem, a uz to, prikupljaju se humanitarna sredstva koja omogućuju provođenje aktivnosti udruge.

dan

Program Sensa dana

Proučite naš program i pratite nas na portalu i sljedećih dana jer ćemo vam predstavljati predavače i sadržaj. Vidimo se u Maksimiru!

Prijavite se i na Facebook event Sensa dan u Maksimiru 2020. i pratite nas za više informacijama o programu i događanjima!

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci