Prestižni spa i health koncept konačno stiže u Hrvatsku!

Nakon Sejšela, Los Cabosa, Barbadosa, Tjalanda..., Hilton u Rijeku donosi svjetski poznati eforea spa & health club

Jedinstveni eforea spa kocept, osmišljen od strane Hiltona, koji se do sada mogao iskusiti na odabranim egzotičnim lokacijama diljem svijeta poput Sejšela, Los Cabosa, Barbadosa, Tajlanda..., stiže u Hrvatsku - u Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa.

Ova nova 'oaza hedonizma' na Kvarneru gostima otvara vrata na proljeće, no već  sada moguće se predbilježiti za članstvo u prestižnom efora spa & health clubu. Naime, u ponudi je pet vrsta članstva prema željama gostiju, a na čak tri kata i 3500 metara četvornih, gosti će moći uživati u jedinstvenoj fitness zoni, bazenima, raznim saunama, sobama za relaksaciju, kao i u brojnim tretmanima za pomlađivanje, revitalizaciju i obnavljanje duha i tijela.

0 Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa - aerial view

1 Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa - Room

Donosimo novi resort, koji pruža vrhunski stil življenja te objedinjuje fantastičan proizvod u nenadmašnoj destinaciji i vodeće ugostiteljske standarde po kojima je Hilton poznat širom svijeta. Resort će se moći pohvaliti potpunom ponudom, uključujući do 20 različitih kategorija soba i apartmana u vilama s pogledom na Kvarnerski zaljev i Opatiju, šest restorana i barova, od kojih svaki nudi drugačije kulinarsko iskustvo, prostore za održavanje manjih i srednje velikih sastanaka i različitih društvenih događanja, te potpuno novo holističko wellness iskustvo u našem eforea spa & health clubu, koji će se po prvi puta otvoriti i ovdje u Hrvatskoj“, kaže Jose Luis Ruiz Arroyo, generalni direktor Resorta.

4 Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa - Aura Lobby Bar

6 Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa - The Kitchen restaurant

Koncept eforea nastao je, kaže Milan Banić, voditelj eforea spa & health cluba,  iz želje Hiltona da svojim gostima pruži osvježavajuće i neočekivano spa iskustvo te im ponudi duhovni bijeg od sve užurbanije svakodnevice.

Gostima će na raspolaganju biti brojni sadržaji i usluge koji su potpuno drugačiji od svega što trenutno postoji na ovdašnjem tržištu – od velikog zatvorenog bazena na 255 kvadratnih metara izrađenog od materijala kakvi do sada nisu korišteni u izgradnji niti jednog drugog bazena u Hrvatskoj, do prostrane hidrotermalne zone, u kojoj se naši gosti mogu opustiti, detoksicirati i regenerirati korištenjem finskih sauna, sanarija, lakonija, parnih soba, slane sobe s himalajskom soli, soba za relaksaciju, toplih i hladnih bazena, ledene fontane i tuševa doživljaja. Osim toga, eforea spa & health club ponudit će i spektakularnu fitness zonu na 866 kvadratnih metara s vrhunskim Technogym spravama, kao i zonu za tretmane koja će nuditi tretmane i masaže uz uporabu visokokvalitetnih proizvoda poznatih svjetskih i hrvatskih brendova. U ponudi će biti i različite usluge i tretmani za pomlađivanje, revitaliziranje i obnavljanje duha i tijela, aktivnosti opuštanja od stresa, savjetovanje s fitness stručnjacima i nutricionistima, te, naposljetku, zaštitna usluga eforea Journeys, koju odlikuje prepoznatljiv terapeutski pristup i koja goste vodi na preobražavajuće putovanje osjetila“, kaže Milan Banić.

12 Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa - eforea spa & health club Himalayan salt room

Ovisno o željama i interesima gostiju, članstva uključuju različite usluge u sklopu sveobuhvatnih paketa, čija je cijena već od 690 kn: eforea Fitness, eforea AcquaFit, eforea Spa, eforea Lifestyle i eforea Premium Lifestyle. Svako od tih članstava osmišljeno je kako bi zadovoljilo specifične potrebe i želje gostiju te im omogućilo postizanje potpune ravnoteže tijela i uma. Dodatne pogodnosti razlikuju se od paketa do paketa i variraju od popusta na usluge osobnog trenera ili besplatnih masaža do popusta na beauty proizvode ili usluge i sadržaje resorta za one koji se odluče za članstvo Premium Lifestyle.

9 Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa - eforea spa & health club plunge pool

Hrvatska je već godinama jedna od najtraženijih turističkih destinacija i nalazi se na svim najvažnijim svjetskim ranglistama, a u Hiltonu su sigurni kako će novi resort biti prvi izbor za brojne putnike koji su prošle godine žudjeli za stvaranjem novih uspomena. Tako se vesele gostima iz Njemačke, Austrije, Italije i Slovenije,  koji vole Kvarner i već godinama posjećuju Hrvatsku, no istovremeno i vjernim gostima Hiltonovih 18 brendova u svijetu, a cilj im je, kažu, postati i željeni resort hrvatskih građana.

Više o članstvu zatražite na costabella.eforea@hilton.com ili putem telefona 091/2770311

 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci