Održan šesti Sensa vikend

Marija Bistrica, hotel Kaj****, od 17. do 19. prosinca – U organizaciji magazina Sensa i portala Vikendplaner.info, održan je šesti Sensa vikend

U miru kojim zrači marijansko svetište u Mariji Bistirci i netaknutoj prirodi Hrvatskog zagorja, daleko od zahuktale predbožićne strke održao se šesti Sensa vikend. Više od 60 polaznika odlučilo je predblagdansko vrijeme posvetiti sebi, mnogi do njih družeći se s bliskim ljudima i obnavljajući i prisjećajući se pravih vrijednosti.

U iznimno prijateljskom, ugodnom i gotovom kućnom okruženju bistričkog hotela Kaj sve je doprinosilo zbližavanju polaznika. Za to su se brinuli i predavači Tatjana Divjak, Mirela Anić Tarle, Petra Carmichael, Mirko Vragović, te gostujući predavači Marina Soldo i Saša Tenodi. Predavanje o zahvalnosti te provođenju novogodišnjih odluka, najpoznatijeg hrvatskog life i business coacha, Tatjane Divjak, bilo je uskladu s blagdanskim danima. Podsjetilo je polaznike kako je važno cijeniti ono što imamo, umjesto da se neprestano žalimo za onim što nemamo. Petra Carmichael i Mirela Anić Tarle, zajedničkim su snagama pokazale koliko kvalitetna tjelovježba može biti kombinacijom joge i pilatesa, a Mirela je dodatno obogatila svoje treninge tehnikom Pilates infused yoga kojom je obdjedinila te dvije vještine.

Redoviti predavač Sensa vikenda je i stručnjak za relaksaciju, Mirko Vragović koji je objasnio porijeko otpora u provođenju odluka.Gosti predavači ovoga vikenda bili su fitness trenerica i instruktrorica jazz dancea Marina Soldo koja je plesnim pokretima proizašlim iz baleta zainteresirala gotovo sve polaznike za ples. Trener neurolongvističkog programiranja tj. NLP-a Saša Tenodi uvjerio je polaznike kako promjenama svojih obrazaca razmišljanja i osvještavanjem kako doživljavamo svijet oko sebe, možemo utjecati na ishode različitih situacija u svojem životu. Ukupan dojam vikenda saznajte kroz izjave predavača i polaznika, te u novom broju Sense koji je na kioscima od 7. veljače.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci