Donosimo program 12. Sensa dana: Sigurno smo da ćete pronaći nešto čime ćete obogatiti svoju svakodnevicu

Najveći hrvatski festival zdravlja, ljepote i vitalnosti na otvorenom stiže nam uljepšati i ovo ljeto! Kao i svake godine, očekuju vas besplatne radionice joge, zvučne kupke i meditacija te čitav niz predavanja na temu osobnog rasta i razvoja. Vidimo se 13. lipnja u Maksimiru!

Posvetite vrijeme sebi i svojim užicima!

Pozivamo vas na najveći festival zdravlja, vitalnosti i ljepote na otvorenome! Uživajte u brojnim besplatnim događanjima u najljepšem zagrebačkom parku – Maksimiru.

Zbog epidemioloških mjera i preporuka Stožera civilne zaštite RH pomičemo termin Sensa dana, s prethodno najavljenog 23. svibnja, na nedjelju 13. lipnja 2021. godine.

Sensa danUčiteljica joge Sandra Petra Pintarić prošle je godine vodila sat joge

Sretni smo što i ove godine, 12. put zaredom, u suradnji s Parkom Maksimir imamo priliku ponuditi vam sadržaj koji će vas veseliti i obogatiti vam život - baš ono što nam je svima u ovo vrijeme prijeko potrebno.

Isprobajte nove proizvode, vježbajte jogu i pilates, tai chi, doznajte kako djeluje terapija zvukom, naučite više o sebi i svojim odnosima na zanimljivim predavanjima, uživajte u brojnim inspirativnim i praktičnim radionicama koje vode eminentni suradnici magazina Sensa.

Sensa danNa Sensa danu imali smo priliku ugostiti i autora Brunu Šimlešu koji je lani, glavnoj urednici Sense, Izabeli Vrtar, otkrio tajnu ljubavi

U sklopu Sensa dan moći ćete doznati i sve o prirodnim proizvodima naših partnera koje ćete imati priliku isprobati, ali i kupiti nove proizvode za ljepotu i zdravlje, organsku hranu, dobiti savjete za njegu, zdravlje i prehranu.

Humanitarna nota

Tradicionalno, Sensa dan je humanitarno obojen jer se prodajom starijih izdanja časopisa Sensa, prikupljaju dobrotvorna sredstva za Hrvatsku udrugu za ranu intervenciju u djetinjstvu (HURID). To je nevladina udruga koja okuplja stručnjake u području rane intervencije s ciljem stvaranja sustava rane intervencije i promicanja znanstveno utemeljenih programa koji će pridonijeti dobrobiti mlađe djece s biološkim ili socijalnim rizikom i kvaliteti života njihovih obitelji.

Udruga HURID na Sensa danu ima postavljen izložbeni prostor na kojem upoznaju posjetitelje sa svojim ciljevima, aktualnim projektima i djelovanjem, a uz to, prikupljaju se humanitarna sredstva koja omogućuju provođenje aktivnosti udruge. 

Pridružite se i ovog puta i budite dio velike Sensine “obitelji” u zagrebačkom parku Maksimir u nedjelju 13. lipnja od 10 do 19 sati. Uživajte u druženju, dobroj energiji i brizi o sebi!

12. Sensa dan: Događanja na livadi Kišobran

12. Sensa dan: Događanja na livadi Lipovo sjedište

12. Sensa dan: Događanja u Sensa kutku

12. Sensa dan: Događanja u Zelenom kutku

Na linku pronađite hodogram događanja po livadama...

Sensa.hr

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci