Ljetno štivo: Jadranka Boban Pejić preporučuje...

Zagovornica zdravih stilova življenja Jadranka Boban Pejić preporučuje knjigu koja inspirira izvlači iz rutine svakodnevice

Prosvjetljenje, dr. Albert Villoldo

Ponekad se dogodi da me neka knjiga toliko “obuzme” da je ne ispuštam iz ruku dok je ne pročitam. Zadnja knjiga s kojom mi se to dogodilo je Prosvjetljenje dr. Alberta Villolda.

Knjiga Prosvjetljenje govori o iscjeljivanju nadahnutom mudrošću šamanizma i najnovijim otkrićima neurobiologije. Kroz različite stadije procesa inicijacije otkrivamo kako se možemo osloboditi boli i drame svojih neiscijeljenih emocija.

Način na koji Villoldo piše je poseban, jednostavan i dubok, strastven i duhovit, direktan i bez ikakvog mistificiranja. Sigurno da kvaliteti knjige doprinosi i činjenica da je autor doktorirao psihologiju te se niz godina bavio istraživanjem mozga, a u isto vrijeme često putovao u Amazonu i proučavao ondašnje šamane koji su ga i odabrali za prenošenje svog znanja. Upravo ta iskustva opisuje u knjizi i spaja ih u jedinstvenu cjelinu. U knjizi ćete naći i vrlo konkretne vježbe meditacije i vizualizacije koje su jednostavne i učinkovite.

Osjećate li se „zaglavljeni“ u svakodnevici, umorni te ako vam je potrebna doza inspiracije koja će vas pokrenuti i donijeti vam onaj osjećaj ljepote jednostavnosti življenja, onda je ova knjiga za vas.

prosvjetljenje

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci