Knjiga za preporuku: Čudesni brojevi za rješavanje stresa

Umorni ste i ujutro se osjećate slomljeno, pod stresom ste, imate problema s koncentracijom i pamćenjem, muči vas nesanica ili problemi s očima i kožom? Jeste li znali da vam za rješavanje takvih problema može pomoći prirodna terapija brojevima? Utemeljena na drevnoj kineskoj medicini i najnovijim neuroznanstvenim istraživanjima, ova nova prirodna metoda iscjeljivanja opisana je u knjizi 'Čudesni brojevi' koju je upravo objavio V.B.Z.

Veliki korejski bestseler Čudesni brojevi instituta ChaSeo Rules u svojoj je domovini postigao nevjerojatan uspjeh i velikom brzinom proširio se svijetom. O čemu je zapravo riječ?

Skupina korejskih znanstvenika utvrdila je da se izgovaranjem određenih nizova brojeva – bez obzira na jezik – aktiviraju određena područja u mozgu koja potiču promjene te utječu na kvalitetu našeg života i zdravlja.

Izgovaranje brojeva nije samo način na koji se borimo protiv tjelesnih tegoba, već alat za promjene i poboljšanje životne rutine. Ritmički izgovarajući brojevne nizove možemo ubrzati metabolizam, poboljšati rad živčanog sustava, koncentraciju i pamćenje, riješiti se nesanice, uspostaviti hormonski balans, ojačati imunosni sustav i općenito pozitivno djelovati na zdravlje svoga tijela i uma.

Čudesne brojeve potražite u svim knjižarama, na www.vbz.hr i u V.B.Z.-ovu online Božićnom katalogu po promotivnim cijenama.


knjiga knjiga

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci