Jesensko energiziranje na 5. Sensa danu u parku Maksimir

Naučiti tehnike kojima možete poboljšati svakodnevicu, saznati stvari koje vas zanimaju o zdravoj prehrani, otpuštati i opuštati se, ili se jednostavno zabaviti na radionicama prirodne kozmetike te sportskim aktivnostima za najmlađe, ponovno imate priliku 6. rujna u parku Maksimir u sklopu petog Sensa dana. Provedite nedjelju u prirodi uz učenje, relaksaciju i zabavu za cijelu obitelj!

U nedjelju 6. rujna u parku Maksimir održat će se peti Sensa dan: jedinstven cjelodnevni događaj kojem je cilj poboljšati kvalitetu života. Kao i svake godine, i u ovom će događaju sudjelovati stručnjaci kao što su Senka Ljubić, Mirtko Vragović, Lidija Delić, Sanja Toljan, Svetlana Vukić, Lejla Kažinić Kreho, Mary Novosel, Suzana Antonić, Žaklina Matijević Hohnjec, Ratka Vujičić, Thierry Francosie, Dobroslav Jakovljević, Elvira Mlivić Budeš, Ivana Tišljar te mnogi drugi predavači i voditelji radionica.

Od 10 do 19 sati livade i šumarci Maksimira od glavnog ulaza do Vidikovca, pretvorit će se u u učionice, vježbališta i plesne dvorane. Znanja i informacije koje možete dobiti, radionice izrade prirodne kozmetike, meditacije uz aromatična ulja i gongove, art terapije i relaksacije, predavanja doktora na temu hormona i zdrave prehrane odličan su poziv svima da nedjelju 6. rujna provedu u parku Maksimir.

sensa dan

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Preporučujemo

Ostali članci