Dođite na vikend osnaživanja i buđenje naših unutarnjih snaga

Posebno iskustvo promjene, buđenja unutarnjih snaga i osnaživanja čeka vas od 25. do 27. lipnja na Sensa vikendu u Osijeku. Naš tradicionalan vikend posvećen osobnom rastu prvi put organiziramo u Slavoniji, i to u prekrasnom Hotelu Osijek koji će nam biti "utočište" na našem putu razvoja

Upoznajte predavače na Sensa vikendu

Program koji vas čeka na prvom Sensa vikendu u Slavoniji, od 25. do 27. lipnja u Hotelu Osijek u Osijeku, ovaj je put posebno osmišljen kao putokaz i potpora za unutarnje osnaživanje. Sve to uz  prepoznavanje i kvalitetnije nošenje s emocijama, savjete za usklađivanje sa snažnom ženskom energijom na kojoj počiva naš autentičan rast, prijedlozima za iscjeljenje i otpuštanje "prtljage" koja nam više ne koristi i sputava nas u razvoju te uz satove vježbanja koji će nas podsjetiti da smo mnogo snažniji nego što mislimo.

Dobar osjećaj Sensa vikenda u Osijeku donose vrhunski predavači i govornici. Upoznajte ih!

Mirta FraismanMirta Fraisman Čobanov

Mirta Fraisman Čobanov (Partus akademija), leadership coach i autorica knjige "Kako voditi sebe i druge", naučit će nas kako naš posao i život možemo voditi autentično te zašto je u tome ranjivost podjednako važna kao hrabrost. Možemo li biti "mekši" vođe i dogurati dalje? Definitivno! I tome bismo trebali stremiti, a Mirta Fraisman Čobanov pomoći će nam osvijestiti kako.

sanja tatalović

Sanja Tatalović (Equilibrium), autorica seminara Lalita koji osnažuje i usmjerava žene na putu njihove potpune emancipacije, donosi radionice koje u prvi plan stavljaju suptilnu, često zanemarenu žensku energiju. Od tema samopoštovanja preko važnosti seksualne energije u našem životu, njezina predavanja bude žar za životom i daju odgovore na mnoga pitanja, nesigurnosti i ponašanja koja nas koče da se prepustimo i živimo.

sonja runkas

Sonja Runkas (1 moment coaching) u svome radu integralnim pristupom pruža pojedincima i timovima holističku podršku na putu rasta, razvoja i ostvarenja vlastitih potencijala. U jedinstvenoj radionici rada s glinom i emocijama pomoći će nam da se dublje povežemo sa sobom.

 mirjana petković

Mirjana Petković (Lakoća življenja), Heal Your Life coach, vodit će mindfulness meditaciju i dati nam savjete kako se iz stanja nemira i nesigurnosti ovom tehnikom možemo vratiti u poziciju radosti. Vrijedni savjeti koristit će nam u mnogim životnim situacijama, otvoriti put rješenja i rasta unatoč okolnostima.

Irena Slovaček

Irena Slovaček (Different by Irena), pilates i joga instruktorica u svojoj praksi koristi znanja o pokretu i zdravoj prehrani te je velika pobornica funkcionalnog treninga. Na Sensa vikendu očekuje vas energizirajući sat vježbanja koji će vas podsjetiti na snagu koju imate u sebi te sat joge koji će vas podsjetiti da je sve što imamo – sada i ovdje.   

O Hotelu Osijek:

hotel Osijek

hotel Osijek

U centru Osijeka, u srcu pješačke zone grada, smješten je Hotel Osijek****, na najdužoj i najljepšoj riječnoj šetnici u Hrvatskoj. Uz brojne parkove, biciklističke i trim staze Osijek je prava oaza za sve poklonike zdravog života. Svojom ponudom Hotel Osijek unijet će dašak luksuza u svako vaše putovanje, bilo da ste izbirljiv poslovni gost ili vas je do Osijeka dovelo istraživanje turističke ponude ovih krajeva.

Interijer je prozračan, moderan i elegantan, a što je još važnije odiše toplinom i ljubaznošću ljudi koji u njemu rade kako bi vaš boravak učinili nizom lijepih doživljaja. Vaš će dojam oplemeniti i raskoš gastronomske ponude u kojoj ćete uživati još više gledajući mirnu riječnu luku, mostove i opuštajuću baranjsku ravnicu.

Aranžman  Sensa  vikenda  uključuje:

  1. sva predavanja i radionice
  2. satove vježbanja i meditacije
  3. bogati dar dobrodošlice
  4. dva puna pansiona (doručak, ručak i večera)
  5. healthy snack pri dolasku te osvježenje tijekom predavanja i vježbi

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi iznosi 1.450,00 kn.

Cijena aranžmana u jednokrevetnoj sobi uvećava se za 40%.

Članovi Sensa kluba imaju pravo na 10% popusta!

Boravišna pristojba nije uključena u cijenu i plaća se po dolasku u hotel.

REZERVACIJE I INFORMACIJE na broj  +385 91 6500 764 i e-mail sensa@adriamedia.hr

PODACI ZA UPLATU:

Primatelj: Adria Media Zagreb d.o.o.

Oreškovićeva 6H/1, 10 000 Zagreb

Svrha: SENSA VIKEND

Poziv na broj: ASE214803

IBAN: HR 5524020061100813723

Potvrdu o uplati (možete snimiti pametnim telefonom) i osobne podatke pošaljite na mail adresu sensa@adriamedia.hr:

OSOBNI PODACI:

Ime i prezime:

Ulica i kućni broj:

Poštanski broj i mjesto:

E-mail adresa:

Mobitel / telefon:

Napomena (obavezno navesti) želite li dvokrevetnu sobu ili jednokrevetnu sobu (nužna nadoplata). 

*Prikupljeni podaci koristit će se isključivo u svrhu organizacije SENSA VIKENDA.

*Organizator projekta SENSA VIKENDA zadržava pravo izmjena u programu.


Sensa.hr

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci