Dođite na 9. Sensa dan u Maksimir!

Park Maksimir i ovog je proljeća domaćin najvećeg festivala zdravlja,
vitalnosti i ljepote na otvorenom. U nedjelju 9. lipnja pozivamo vas na još jedan Sensa dan. Očekuju vas radionice zdrave hrane i prirodne kozmetike, vježbanje joge i pilatesa, tehnike opuštanja, aromaterapijske radionice, ajurvedski savjeti, predavanja za osobni razvoj, gong kupka, tai chi. A osim edukativnih sadržaja, tu je i sajam prirodnih proizvoda. Dođite i uživajte!

sensa danPark Maksimir i ovog će lipnja ponovno biti glavno odredište zabave, zdravog života, relaksacije i učenja. Baš kao i proteklih godina, kada su se na programu Sensa dana na livadama parka održavale plesne radionice, vježbanja joge i pilatesa, tai chija, gong kupke te brojnih relaksirajućih tehnika meditacije. Ove smo godine pripremili i neke nove radionice, predavanja, plesove, a djecu očekuje bogat program, mnoštvo radionica, igara i aktivnosti.

Program 9. Sensa dana

Posjetitelji će moći zakoračiti u svijet zdravog načina života, upoznati naše renomirane suradnike, degustirati zdravu hranu te brojne proizvode organske i prirodne kozmetike. Sensa dan uistinu je najbolji odabir za zdravlje, vitalnost i ljepotu na jednom mjestu.

Sve radionice i sadržaji su besplatni.

9. sensa dan

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci