Dođite na 22. Sensa vikend u Rogašku Slatinu

ATLANTIDA BOUTIQUE HOTEL***** u Rogaškoj Slatini, u Sloveniji, bio je partner našeg jubilarnog, 20. Sensa vikenda i jako nam je drago da je ponovno s nama. Od 8. do 10. studenoga 2019. održava se naš Sensa vikend 22. put - u pitoresknom mjestu, u hotelu s pet zvjezdica, sa zanimljivim programom u kojem ćete se susresti s omiljenim predavačima, ali upoznati i neke nove. Dođite u ATLANTIDA BOUTIQUE HOTEL***** u Rogaškoj Slatini, posvetite se unutarnjem miru i probudite novu životnu energiju! Evo što su vam pripremili predavači...

Boutique Hotel Atlantida, smješten u pitoresknoj Rogaškoj Slatini u Sloveniji, okružen je zelenilom i prirodom, što ga čini oazom opuštanja i umirenja daleko od užurbane svakodnevice

Boutique Hotel Atlantida, smješten u pitoresknoj Rogaškoj Slatini u Sloveniji, okružen je zelenilom i prirodom, što ga čini oazom opuštanja i umirenja daleko od užurbane svakodnevice

atlantidaOpremljen bazenom, saunama i slanom sobom, Boutique Hotel Atlantida nudi veliki izbor wellness tretmana koje izvodi stručno osoblje

Što su pripremili predavači za 22. Sensa vikend:


Mirjana Petković, Life Coach, Relax Kids Coach i Heal Your Life® Teacher
na Sensa danu održat će dva predavanja/radionice – 'Putovanje prema sebi' i '10 koraka do sna'. Prva će polaznicima pomoći da osvijeste ključne stvari koje pomažu da prepoznamo i sačuvamo svoju autentičnost, a koje bismo trebali uklopiti u svakodnevni život. One su: kako voljeti sebe, prihvaćanje oprosta, afirmativni pristup životu… Na radionici '10 koraka do sna' polaznici će dobiti primjenjive savjete kako ostvariti želje kreirajući jasne korake do cilja i privući ono što želimo u svom životu. Mirjanini satovi uključuju predavanja, vježbe, meditacije/vizualizacije i afirmacije. 

mirjana petković sensa danMirjana Petković

Danijela Medaković, certificirana praktičarka Tehnike emocionalne slobode, (EFT) pripremila je također dvije radionice:

1. Raščistite emocionalne terete odnosa: Svatko od nas ima neki sadašnji ili prošli odnos koji ga na neki način crpi i oduzima mu životnu energiju. Na ovoj radionici dopustit ćemo si da uz pomoć EFT-a otpustimo terete tih odnosa, sve ono što je u njima teško i stavimo fokus na ono lijepo i dragocjeno u njima, bilo da se radi o uspomenama ili važnim lekcijama.

2. Osobni razvoj kao cjeloživotni proces – osobno osnaživanje uz pomoć EFT-a: Interaktivna radionica na kojoj će se polaznici baviti osobnim razvojem i primjenom EFT-a kao svakodnevne jednostavne prakse na kraju ili početku dana kako bi regulirali emocije, samim time i hormonski sustav i na taj način osnažili tijelo i um za predstojeći dan.

danijela medakovićDanijela Medaković

Učiteljica joge Senka Ljubić pripremila je revitalizirajuće satove joge, a ovaj put i sat joge za lice koja osvježava mišiće lica i potiče prirodnu regeneraciju kože. Joga lica prirodan je način za održavanje tonusa kože lica jer snažno aktivira njegove mišiće. Bit će ovo sat koji će mnogima osvijestiti koliko snažno i sami mogu djelovati na svoj izgled.

senka ljubić, retreatSenka Ljubić

Danijel Dubičanac, učitelj joge i tajlandske masaže, kroz satove relaksacije i energetskog disanja pomoći će polaznicima da se povežu sa svojim dahom i osvijeste kako ga koristiti za više mira i životne energije. Polaznici će naučiti kako se relaksirati i koristiti taj alat u stresnim situacijama kao potpora zdravlju i boljem suočavanju s izazovima te kada želimo povratiti unutarnje zadovoljstvo.

danijel jogaDanijel Dubičanac

Terapeutkinja zvukom Svetlana Vukić na tradicionalnom satu gonga, uz pomoć njegovih vibracija povest će polaznike na unutarnje putovanje. Zvučna terapija „umiva” tijelo poput vode, čisti ga iznutra i jača cijelo biće uz podršku vođene meditacije. Nakon tretmana prožimat će vas osjećaj opuštenosti i dobre energije.

svetlana vukićSvetlana Vukić

Mirela Ilenić, aromaterapeutkinja zaslužna za mnoge nagrađivane kozmetičke formulacije, na Sensa vikendu održat će radionicu i predavanje o njezi kože. Polaznici će imati priliku naučiti kako napraviti preparate po mjeri te ponijeti sa sobom jedinstveni podsjetnik na Rogašku Slatinu.

skinfinity mirelaMirela Ilenić

Aranžman Sensa vikenda uključuje:
Heal Your Life predavanja i radionice, radionicu tapkanja (EFT), satove joge i meditacije, sat energizirajućeg disanja, sat gonga i radionicu prirodne kozmetike.

U cijenu su uključena dva puna pansiona, ulazak u bazene i saune i fitness, dnevno svježe voće u kutku za zdravlje te osvježenje tijekom predavanja i vježbi.

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi iznosi 1.790 kn. Cijena aranžmana u jednokrevetnoj sobi uvećava se za 40 %. Članovi Sensa kluba imaju pravo na dodatnih 10 % popusta! Za sve rane uplate, do 15. listopada, odobrava se dodatan popust od 5 %.

Informacije i rezervacije: sensa@adriamedia.hr i na telefon 091 6500 764.

Podaci za uplatu:

Primatelj: Adria Media Zagreb d.o.o.

Oreškovićeva 6H/1, 10 000 Zagreb

Svrha: SENSA VIKEND

Poziv na broj: A- SE - 194808

IBAN: HR 5524020061100813723

Potvrdu o uplati (možete snimiti pametnim telefonom) i osobne podatke pošaljite na e-mail adresu sensa@adriamedia.hr

Osobni podaci:

Ime i prezime:

Ulica i kućni broj:

Poštanski broj i mjesto:

E-mail adresa:

Mobitel / telefon:

Napomena (obavezno navesti):

*Prikupljeni podaci koristit će se isključivo u svrhu organizacije Sensa vikenda.

Pratite nas na sensa.hr, uskoro ćemo objaviti detaljan program i satnicu

atlantida

atlantida hotel

hotel atlantida

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci