Dođite na 17. Sensa vikend!

S veseljem najavljujemo prvo ovogodišnje druženje s nama na Sensa vikendu. Od 27. do 29. ožujka 2015. u hotelskom kompleksu Novi Spa u Novom Vinodolskom dođite na 17. Sensa vikend i proslavite početak proljeća s nama i našim predavačima! Pogledajte program na dnu stranice (Download)

Naši partneri - NOVI SPA HOTELS & RESORT

Prvi resort u Hrvatskoj, NOVI SPA HOTELS & RESORT, nalazi se na 1000 metara dugoj šljunčanoj plaži. Ondje su se smjestili design hotel The View, 35 prostranih vila s 336 luksuznih apartmana, NOVI SPA – najveći spa centar u ovom dijelu Europe na 10.000 m2 zatvorenog i 4000 m2 otvorenog prostora s vrhunskim terapeutima, sedam bazena, KIDS’ TOWN (Dječji grad) na 4000 m2, SHOPPING GALLERY s raznovrsnim trgovinama. U resortu se nalazi i sedam restorana, barova i lounge barova, garaža za 500 vozila, kongresna dvorana na 1800 m2 i nekoliko manjih dvorana te niz sportskih sadržaja. Moderan novootvoreni design hotel The View ima 75 luksuzno opremljenih soba i suiteova, smještenih u pet krila hotela, između bogate vegetacije mediteranskih vrtova. Sve sobe i suiteovi su okrenuti prema moru.

ARANŽMAN 17. SENSA VIKENDA uključuje:
- dva puna pansiona (doručak, ručak, večeru)
- satove pozitivne energije
- predavanja life coacha
- satove joge
- sve radionice i meditacije
- korištenje wellnessa
- mali dar pažnje

senka ljubićSenka Ljubić nada kaiserNada Kaiser svetlana vukićSvetlana Vukić

Sensini suradnici na ovom vikendu

Sensina stalna suradnica, učiteljica joge Senka Ljubić, potaknut će polaznike da nakon “zimskog sna” ponovo pokrenu tijelo. Jutarnje vježbe joge bit će usmjerene na buđenje čakri i uspostavljanje pravilnog energetskog protoka. To neće samo osvježiti tijelo, nego će uravnotežiti emocije i razbistriti um.

Psihoterapeutkinja i life coach dr. Nada Kaiser svojim prvim gostovanjem na prošlom Sensa vikendu osvojila je mnoge polaznike. Ovom će nas prigodom učiti učinkovitoj komunikaciji koja rješava probleme i sukobe u partnerskim, poslovnim i obiteljskim odnosima. Djelotvornim vježbama polaznici će učiti 10 pravila zdrave, nenasilne komunikacije koja je ključ uspjeha na mnogim životnim područjima.

Sensin suradnik Mirko Vragović otvorit će Sensa vikend satom relaksacije. Mirko će sudio­nicima pomoći da preispitaju nezdrave navike i ponašanja kojima je ispunjena svakodnevica te ih povesti u otpuštanje napetosti i uklanjanje energetskih blokada.

S terapeutkinjom aromatske kineziologije Lidijom Delić otići ćemo na zanimljivo meditativno putovanje pomoću eteričnih ulja. Nijedno osjetilo nije tako duboko povezano s emocijama kao osjetilo mirisa. Miris nas vraća u davno zaboravljena iskustva i emocije pa ćemo u aromaterapijskoj meditaciji otpuštati stres i podržati emocionalno blagostanje.

Terapeutkinja zvukom Svetlana Vukić povest će polaznike na unutarnje putovanje pomoću vibracije gonga i zvučnih zdjela. Zvučna terapija “umiva” tijelo poput vode, čisti ga iznutra i jača cijelo biće uz podršku vođene meditacije. Nakon tretmana osjećat ćete se opušteno i obnovljeno.

vikendMirko Vragović  lidija delićLidija Delić

Cijena, uvjeti i kontakti

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnom luksuznom apartmanu iznosi 1590 kn. Nadoplata za jednokrevetnu sobu iznosi 30% cijene aranžmana. Za prijave do 28. veljače odobravamo 10% popusta. Usto, članovi Sensa kluba imaju pravo na dodatnih 10% popusta!

Rezervacije i informacije:
www.VIKENDPLANER.info
01/46 84 964
info@vikendplaner.info
Maksimirska 109, Zagreb

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci