Dođite na 15. Sensa vikend!

Od 22. do 24. studenog 2013. u đurđevačkom hotelu Picok, dobitniku prestižne nagrade za najbolji team building program hrvatskog poslovnog turizma 2013., održava se 15. Sensa vikend. Pridružite nam se!

Uz đurđevački hotel Picok, gdje se održava Sensa vikend, nalazi se utvrda Stari grad s bogatom donacijom Ivana Lackovića Croate

Uz đurđevački hotel Picok, gdje se održava Sensa vikend, nalazi se utvrda Stari grad s bogatom donacijom Ivana Lackovića Croate

UPOZNAJTE HOTEL PICOK
U hotelu Picok****, dobitniku prestižne nagrade za najbolji team building program hrvatskog poslovnog turizma 2013., stari je podravski štih pomiješan s modernim pristupom i kvalitetom koja će oduševiti i najzahtjevnije goste. Posjetitelji mogu “okusiti’’ povijest kroz niz osmišljenih jelovnika sa starim receptima podravskih domaćica. Wellness Hotela Picok pak nudi bijeg od svakodnevnog stresnog i užurbanog života te na izbor nudi nekoliko vrsta sauna, masaža i tretmana preparatima Murad. Hotel sadrži i nekoliko dvorana koje primaju do 250 ljudi.

Đurđevački kraj osobito se ističe kulturnim sadržajima i nedirnutom prirodom poput prirodnog rezervata Đurđevački peski. Uz hotel se nalazi utvrda Stari grad s bogatom donacijom Ivana Lackovića Croate, a u blizini su i izletišta na rijeci Dravi, gdje se za goste mogu organizirati događaji s gastronomskom ponudom.

vikendU hotelu Picok stari je podravski štih pomiješan... vikend...s modernim pristupom i kvalitetnim uslugama

ARANŽMAN 15. SENSA VIKENDA UKLJUČUJE:
• dva puna pansiona (doručak, ručak, večeru)
• satove pozitivne energije
• predavanja life coacha
• satove joge i pilatesa
• korištenje wellnessa
• mali dar pažnje

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi iznosi 1490 kn. Nadoplata za jednokrevetnu sobu iznosi 30% cijene aranžmana. Za prijave do 25. listopada odobravamo 15% popusta, za prijave do 5. studenoga 10%, a za prijave do 15. studenoga 5%. Osobi koja prijavi nove polaznike dodatno se odobrava 5% popusta za svaku novu osobu. Usto, članovi Sensa kluba imaju pravo na dodatnih 10% popusta!

REZERVACIJE I INFORMACIJE:
www.VIKENDPLANER.info i tel. 01/46 84 964
info@vikendplaner.info
Maksimirska 109, Zagreb

Detaljan program Sensa vikenda objavit ćemo uskoro na našim stranicama

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci