4. Sensa vikend: Vikend mira

Opustiti se i odmoriti bila je misija četvrtog Sensa vikenda u organizaciji magazina Sensa i internetskog portala Vikendplaner.info. Zahvaljujući inspirativnom ambijentu Novi Spa Hotels & Resorta, predavačima i sudionicima, ta je misija i ostvarena

Najvažnija sporedna stvar na svijetu tog dana bio je nogomet, ali samo u Južnoafričkoj Republici i ostatku svijeta. I dok je 11. lipnja u Johannesburgu trajala ceremonija svečanog otvaranja Svjetskog nogometnog prvenstva, u Novi Spa Hotels & Resortu pokraj Novog Vinodolskog počeo je 4. Sensa vikend u organizaciji magazina Sensa i portala Vikendplaner.info. Misija kao i na prethodno održanim vikendima bila je ugoditi sebi, a to nisu mogli spriječiti čak ni Ronaldo i Messi.

Vikendholičarka

Već je uvodno večernje druženje uz organske Sensa čajeve otkrilo kako su se sudionici na vikend najprije došli odmoriti, zaboraviti na stres i svakodnevne obveze te upoznati i družiti se s vrhunskim stručnjacima, redovitim suradnicima Sense, koji su ih dotad svojim člancima podučavali zdravom življenju. Ugledavši na zajedničkom druženju čitateljicu Kristinu Horbec iz Zagreba, shvatili smo da Sensa vikend već ima i svoje redovite polaznike. Direktorica agencije Heraklea, dosad nije propustila nijedan vikend, pa se shodno tomu prisutnima predstavila kao "vikendholičarka". I Zagrepčanki Arneli ovo je bio treći dolazak na vikend.

Ovaj put došla je s dečkom i prijateljima iz Sarajeva. Neki sudionici došli su u pratnji prijatelja, kolegica, drugi su došli s djecom, unucima, bračnim partnerom. Gospodin Damir iz Bjelovara priznao je svima kako je došao u pratnji supruge Evice u nadi da će po cijeli dan u miru gledati utakmice dok ona bude pohađala predavanja i radionice. Ipak, to mu nije uspjelo. Nogometna groznica napustila ga je još prve večeri. Uz ugodno čavrljanje, svi sudionici na dar su dobili pakete s proizvodima iz Pantene Pro-V Nature Fusion kolekcije namijenjene njezi tanke i slabe kose na bazi egzotičnog cvijeta kasia. Time su osigurali njegu tijela, dok je njega uma i duše tek slijedila...

U prekrasnom ambijentu najvećeg SPA centra u Europi Novi Spa Hotels & Resorta, s bajkovitim pogledom na more, polaznici su bili smješteni u luksuznim apartmanima, a slobodno vrijeme ispunjavali su odlaskom na bazene, saune i masaže. Smješten nedaleko od Novog Vinodolskog, između šumovitih obronaka i čistog kristalnog mora, Novi SPA objedinjuje unutarnje i vanjske bazene, svijet sauna, privatne SPA apartmane te brojne tretmane i inovativne masaže koji djeluju holistički na um i tijelo.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci