3 načina da napunite baterije tijekom vikenda, a nije spavanje

Subota i nedjelja odlični su dani za obnovu energije. Donosimo tri savjeta kako tijekom vikenda možete napuniti baterije da biste ponedjeljak dočekali osvježeni, inspirirani i poletni...

1. Pospremite mobitel, tablet...

Odgovaranje na e-poštu, skrolanje po Instagramu i Facebooku te slanje poruka odvlači pažnju i čini nas nemirnima. Zar ne može sve to pričekati do ponedjeljka? Pokušajte isključiti telefon barem na jedan dan kako biste provjerili osjećate li se smirenije kad vam nije „zalijepljen“ za ruku. Razmislite kako možete upotpuniti vrijeme koje biste inače proveli gledajući u zaslon telefona.

2. Otkrijte što vam daje elan

Netko će sreću pronaći u popodnevnim satima provedenim na kauču s knjigom u ruci, a drugi s prijateljima u adrenalinskoj akciji. Otkrijte što vam odgovara i pokušajte tome posvetiti svoje vrijeme baš svakog vikenda.

3. Ne žurite se

Čak i u dane odmora često trčimo uokolo obavljajući najrazličitije stvari – kupujemo namirnice, družimo se s prijateljima, čistimo dom... Pokušajte vikend započeti malo opuštenije i bez previše planiranja. Prihvatite da ne morate sve obaviti u ta dva dana. Ako ne uspijete nešto obaviti, uvijek postoji sljedeći vikend.

Sensa.hr

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci