12. Sensa dan: Događanja u Sensa kutku

Zeleni kutak, prostor iza info kućice na samom ulazu u park Maksimir rezerviran je za nagradu igru i šarolika predavanja. Od astrologije i raščišćavanja doma do holističkog vođenja biznisa - vjerujemo da ćete pronaći nešto za sebe!

Najveći festival vitalnosti na otvorenom: Već 12. put Sensa dan obogaćuje živote i unosi radost u svakodnevicu

11.00 - 11.40 KAKO KREIRATI DOM ZA SRETNO ŽIVLJENJE?

Sposobnost skladnog življenja u svojem domu svakome je od nas važno; naša produktivnost, zdravlje i odnosi sa ukućanima i nama samima. Dom za sretno življenje možemo stvarati na način da se u svom fizičkom prostoru oslobodimo svih onih stvari koje nam ne koriste i fokusiramo se na one stvari koje dodaju vrijednost našem životu, koje su nam korisne i koje volimo.

Na ovoj će vas radionici, voditeljica Marija Budija Bingula upoznati s KonMari metodom raščišćavanja koja je njoj osobno pomogla da posloži temelje za stvaranje jednostavnijeg doma za održavanje i općenito za život. Dobit ćete tri zlatna savjeta koja će vam pomoći u svakodnevnom održavanju doma organiziranijim te ćete imati priliku postavljati pitanja i tražiti savjete za uređenje i raščišćavanje vlastitog doma.

Marija Bigula

11.45 – 13.00 ASTROLOŠKA RADIONICA: Mars - naš unutrašnji ratnik

Planet Mars simbolizira strast koju ulažemo u sve što  nam je važno i vrijedno. Kad osvijestimo i upoznamo njegovu energiju možemo probuditi vitalnost, uzbuđenje i hrabrost kojom ćemo posegnuti za svojim snovima. Što Mars znači za žene, a što za muškarce?

Na predavanju Senke Ljubić, certificirane astrologinje otkrijte kako osvježiti dodir s vlastitim unutrašnjim ratnikom kako bi vam pomogao u ljubavi i poslu. Hoće li vam ovogodišnje kretanje Marsa znakovima Zodijaka pomoći ili vam postavlja dodatne izazove?

senka ljubić

13.00 - 14.00 KAKO PRAVILNOM PREHRANOM PROMIJENITI ŽIVOT, OSJEĆATI SE ZDRAVIJE I ŽIVJETI KVALITETNIJE

Jedan ključ ne otvara sva vrata; ključ zdravog i sretnog života leži u svima nama, ali ga moramo definirati na svoj način. Za nekoga je to dobar izgled, nikada slomljena kost, prevencija bolesti, a za nekoga život pun energije i dobre volje.

Za sve vas koje ste svoj ključ zdravog i sretnog života pronašle i za sve vas koje ga još tražite, na ovogodišnjem Sensa danu, gostovat će nutricionistice estetsko-medicinskog centra Figurella koji se već 25 godina bavi individualnim pristupom i pronalaženjem najboljeg načina za očuvanje vitke linije i kvalitetnog života. Magistre nutricionizma, Tea Vrcelj i Marijana Henjak Stegić, otkrit će vam koji je najbolji način za unaprijediti kvalitetu vašeg života, ali i kako do vitke linije bez gladovanja.

 figurella

15.00 - 15.30 GARNIER BIO - nagradna igra

Garnier će sve posjetitelje upoznati s Garnier BIO linijom certificirano organskih kozmetičkih proizvoda za čišćenje i njegu lica, a najsretniji će osvojiti ove fantastične proizvode za njegu lica koji ne sadrže parabene, sintetičke boje i kemijske filtere a ponose se ECOCERT oznakom.

Osim što su sastojci iz organske proizvodnje, sve formule su veganske, ključni sastojci potječu iz obnovljivih izvora, a većina se dobiva pravednom trgovinom, što znači pravednu novčanu naknadu za proizvođače. U proizvodnji ove linije koristi se što je moguće više recikliranog materijala ili onog koji se može reciklirati.

garnier

15.45 - 16.30 HOLISTIČKI PRISTUP POSLU

Lockdown, potresi i sva stresna događanja vezana uz pandemiju u zadnjih godinu dana donijela su snažne promjene, kako u privatnim životima, tako i u domeni posla. Za mnoge su te promjene bile iznenadne i drastične u vidu otkaza i gotovo potpunog nestanka određenih zanimanja, dok su nekima donijele još veći uspjeh i zadovoljstvo.

Kako se osoviti na noge u bilo kojoj kriznoj situaciji i biti pripadnik skupine koja postiže uspjeh, bio je predmet dugogodišnjeg istraživanja Svetlane Vukić, poslovne mentorice i životne kreatorice.

Kroz iskustva u korporacijama i kasnije kroz razvoj vlastite tvrtke u potpuno novoj domeni poslovanja, Svetlana je razvila jedinstveni koncept koji ujedinjuje rad na svim vašim slojevima. 

Holistički pristup poslu će vam donijeti slobodu i lakoću ostvarivanja rezultata te omogućiti da sa novim entuzijazmom i fleksibilnošću uspješno završavate svoje projekte. Tako stječete povjerenje svoje okoline, usvajate karizmatičan stav i kreirate bolje poslovne prilike. Vaša autentičnost, osobna moć i svjesnost postaje motivacija i inspiracija svima oko vas te omogućava pozitivnu atmosferu napretka, obilja i rasta u poslu i privatnom okruženju.

svetlana vukić

Pročitajte i:

12. Sensa dan: Događanja na livadi Kišobran

12. Sensa dan: Događanja na livadi Lipovo sjedište

Sensa.hr

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci