1. Sensa vikend: Vikend pozitivnih promjena

Stvaranjem oaze mira i opuštanja, duhovne i fizičke obnove ispunjena je svrha Sensa vikenda održanog prošle godine u srpnju u Novi SPA Hotels & Resortu. Znanje i vještine koje smo stekli pomoći će nam da naš život bude satkan od sreće, zadovoljstva i zdravlja

Sakriti se od ostatka svijeta, dopustiti si uživanje svim osjetilima, nahraniti dušu i biti jednostavno sretan bio je cilj Sensa vikenda održanog u Novom Vinodolskom od 3. do 5. srpnja. Zajedno s brojnim sudionicima uspjeli smo ostvariti ono zbog čega je prvi Sensa vikend i organiziran, a to je da sudionicima podarimo ne samo pozitivnu energiju tijekom vikenda u prekrasnom Novi SPA Hotels & Resortu već da se svojim obiteljima vrate zadovoljni, ispunjeni pozitivnom energijom te da nauče kako Sensa vikend produljiti na cijelu godinu stvarajući oazu opuštanja, duhovne obnove, pravilnije ishrane i fizičkih aktivnosti i u vlastitu domu.

Jedan od prvih komentara: "Osjećam se kao Alisa u zemlji čudesa", podijelila je sa mnom Franka Petrinić, sudionica s Malog Lošinja, dok smo čavrljale na osunčanoj terasi s božanstvenim pogledom na more i Krk. Osmijeh na mom licu nije nestao ni kad sam se vratila u Zagreb. Odgojiteljica Sanja Šurija iz Vinkovaca počastila nas je komplimentom da je Sensa vikend za nju bio novo rođenje. S brojnim pozitivnim reakcijama koje smo primili ne samo da se možemo podičiti već smo sretni što smo sudionicima omogućili iskustvo vrijedno pamćenja i življenja.

Više od 30 sudionika pronašlo je utočište mira i novih znanja na Sensa vikendu družeći se s vrhunskim stručnjacima, suradnicima Sense, koji su ih podučavali zdravom i sretnijem životu u stilu našeg magazina. To znatiželjno i osviješteno društvo žena, majki i baka koje svakodnevno susrećemo kad kupujemo lijek u ljekarni, rezerviramo ljetovanje u turističkoj agenciji ili kad pozdravljamo susjeda s prvog kata, na stranicama Sense pronašlo je utjehu i sreću, a zatim su to iskustvo željeli doživjeti i "uživo". Počastili su sebe, svoje tijelo i dušu onim što i zaslužuju. Najboljim! Sjeli su na autobus, ukrcali se na brod, pokrenuli automobil i zaputili se prema Novom Vinodolskom kako bi napunili baterije, primili svježu energiju, doveli tijelo i duh u ravnotežu te usvojili nove vještine koje će im pomoći u očuvanju fizičkog i duhovnog zdravlja.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci