Pizza del' Alpe

SASTOJCI: 200 g tijesta za pizzu, 5 ml maslinovog ulja, 40 g gorgonzole, 20 g parmezana, 20 g dimljenog sira, 40 g mozzarelle, smokva, 10 g sušene rajčice, bosiljak, 10 g rikole, sol, papar

PRIPREMA: Tijesto razvući na promjer 28 cm, debljine 3 mm. Premazati maslinovim uljem do 1,5 cm od ruba. Četiri vrste sira ravnomjerno složiti po tijestu. Na jednu četvrtinu pizze staviti tri kolutića smokve. Na drugu tri sušene rajčice. Pizzu staviti u pećnicu i peći oko 3 minute na 290 stupnjeva. Nakon što je pizza pečena na jednu praznu četvrtinu staviti rikolu, a na drugu tri listića bosiljka.

SAVJET KUHARA: Po želji možete lagano začiniti chilli uljem.

Restoran Vapiano

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Preporučujemo

Ostali članci