Razmjena domova za odmor: novi svjetski trend

Zahvaljujući internetu, razvio se novi svjetski trend: razmjena domova. Temelji se na povjerenju među ljudima, a omogućuje jedinstveni ugođaj putovanja – potpuno besplatan smještaj, upoznavanje lokalne kulture i sklapanje trajnih prijateljstava

Nizozemka Ans Lammers, začetnica i vlasnica portala www.homeforexchange.com oduvijek je voljela putovati. Nakon što su ona i suprug nekoliko puta probali s razmjena domovaAns Lammersrazmjenom kuća, zaključili su da internetskom tržištu nedostaje kvalitetna stranica s preglednom ponudom nekretnina za razmjenu na kojoj se svatko može lako snaći.

Ans je 2004. godine pokrenula vlastitu stranicu koja je ubrzo privukla članove iz cijelog svijeta, a upravo je nedavno proglašena za najbolji internetski home exchange portal. Ans ističe da nikad nije imala ozbiljnih pritužbi od svojih korisnika. Znalo se dogoditi da poneka nekretnina ne ispuni očekivanja zamjenskog gosta, no to se ne događa često. Kriminalne radnje poput krađe, prijevare i slično do sada nije zabilježila.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Preporučujemo

Ostali članci