Promo

Znamo gdje možete obnoviti jesensku garderobu po sniženim cijenama i do 80 posto

Spremate li se na obnovu jesensko-zimske garderobe ili onu postojeću želite osvježiti pokojim „vječnim“ klasikom imamo odlične vijesti! U Hrvatskoj je odnedavno dostupan modni web shop BestSecret s highstreet i dizajnerskih modnim imena, i to po odličnim cijenama - sniženima i do 80 posto!

Kupnja odjeće i modnih dodataka putem web shopa s kvalitetnim, dizajnerskim komadima može biti odličan protuotrov za kupnju trendovske, jeftine i nekvalitetne odjeće koju ubrzo poželimo zamijeniti novom (jednako jeftinom i pomodnom) jer je izblijedjela, izgubila svoju formu ili se rasparala.

Prakticiranje takozvane "spore" mode možete iskušati kupujući putem web shopova koji su nam u doba koronakrize postali odlična zamjena za odlaske u šoping centre. Naime, s online kupovinom dobivamo dovoljno vremena da u miru razmislimo treba li nam uistinu odabrani komad odjeće ali i da lakše pronađemo kvalitetne modne klasike uz koje ćemo dugi niz godina biti u trendu.

Još jedna pozitivna strana online šopinga je što možemo obnoviti jesensko-zimsku garderobu ili samo osvježiti onu postojeću s najsigurnije udaljenosti – putem mobitela iz vlastite fotelje ili laptopa za radnim stolom.

Dopada li vam se ideja o online šopingu i to po sniženim cijenama, odlična je vijest da je u Hrvatsku nedavno stigao ekskluzivni modni web shop BestSecret o kojem se šuška kao o najbolje čuvanoj modnoj tajni. Naime, ova modna platforma nudi svojim članovima svjetski etablirane i high street modne brendove kao što su Armani, Bottega Veneta, Calvin Klein, Furla, Guess ili Gucci po izrazito sniženim cijenama – i do 80 posto!

best

Ono što BestSecret čini zaista jedinstvenim je što funkcionira samo za registrirane članove. Drugim riječima, pristup ovoj stranici moguć je samo na temelju pozivnice, a broj članova i pozivnica je strogo limitiran, no mi za vas imamo pozivnicu kako biste i vi mogli biti dio ove ekskluzivne modne priče.

BS_Image_Herbst_07_003_1768x1179px_96dpi_sRGB

S ponudom većom od 3000 brendova sigurno ćete pronaći nešto za sebe, bilo da preferirate high street ili luksuzne komade. Osim što BestSecret u svojoj ponudi ima odjeću, modne dodatke, cipele i niz drugih detalja za svakog člana obitelji (uključujući i kućne ljubimce), na ovom ćete web shopu pronaći prikladnu odjeću i za sve prilike tijekom cijele godine – od elegantnih toaleta, poslovnih kombinacija ili pak ležernih izgleda za svaki dan.

BS_Image_Herbst_17_018_1768x1179px_96dpi_sRGB

Ne trebate više stajati u redu za kabine, gubiti vrijeme na prebiranje po gomilama nabacane odjeće ili čekati u redu za blagajnu. Kupovati možete iz udobnosti vašeg doma, narudžba stiže na kućnu adresu, a svaki povrat robe, u slučaju da vam nešto ne odgovara, realizira se besplatno.

BS_Image_Herbst_20_011_1768x1179px_96dpi_sRGB

Kako biste pristupili ovom modnom raju trebate kliknuti na ovaj link, potvrditi već uneseni kod i registrirati se. Time postajete privilegirani član ekskluzivne zajednice i možete uživati u "sporom" šopingu iz udobnosti i sigurnosti vlastitog doma.

Promo

Ostali članci