Uspomene za život: Svako dijete barem bi jednom u životu trebalo u ljetni kamp!

I djeca trebaju odmak od svakodnevice. Priuštite ima mali godišnji odmor u zagrebačkom Minipolis Ljetnom kampu koji nudi zabavu, učenje novih vještina i sklapanje prijateljstava

Uspomene za život

Ako razmišljate o ljetnom kampu za svoje dijete, možda se pitate odgovara li on karakteru vašeg djeteta. Možda vaše dijete, osim u školi, nikada nije provodilo puno vremena bez vas ili ima posebne interese i želje, a vi se brinete da će se osjećati usamljeno u kampu.

Iako je svako dijete jedinstvena osoba, ljetni kamp može biti koristan za svu djecu. Bez obzira na zanimacije vašeg djeteta, kamp pomaže djeci razviti važne socijalne, emocionalne i kognitivne vještine. To je još jedno mjesto za djetetov rast i razvoj jer im boravak u dječjem kampu daje priliku da postanu neovisna i samopouzdana, dok se istovremeno druže, sklapaju nova prijateljstva i uče nove vještine. Najbolje od svega je što djeca u kampu stvaraju uspomene koje traju cijeli život!

Tražite li ideje gdje ovog ljeta poslati svoje dijete, imamo odličan prijedlog! Stručni tip iz MiniPolisa je, u suradnji s odgajateljima i psiholozima, osmislio petodnevni Ljetni kamp koji će se tijekom ljetnih praznika održavati u više termina u prvom dječjem gradu u Hrvatskoj.

MiniPolis-Kuca-energije-1

Isprobavanje raznih zanimanja, tenis, robotika...

Kamp je namijenjen za djecu od navršene 4. godine s ciljem da djeca kroz zabavu tijekom školskih praznika steknu nova znanja i vještine, ali se i opuste te ‘napune baterije’ za novu školsku godinu.

Minipolis Ljetni kamp uključuje pet cjelodnevnih boravaka s uključena tri obroka dnevno temeljena na zdravim namirnicama, stručno vodstvo animatora, trodnevnu školu tenisa u Teniskom klubu Zagreb i 8 edukativnih radionica, među kojima je i atraktivna radionica robotike koja se održava u HEP-ovoj Kući energije. 

Radionice će se, kroz ekspertno osmišljene scenarije i zabavne simulacije stvarnih situacija, odvijati u tematskim kućicama MiniPolisa, unutar kojih će se djeca upoznati s više od 50 različitih zanimanja.

“Dječji Ljetni kamp planiramo još od proljeća, a iza nas je čitava serija radnih i koordinacijskih sastanaka različitih disciplina jer je osmišljavanje programa koji nije samo zabava, već i poticaj psihofizičkom razvoju djece bio velik izazov”, izjavila je Ines Gašo, vlasnica i direktorica MiniPolisa.

Više informacija o Minipolis Ljetnom kampu, kao i prijave moguće izvršiti ovdje ili na recepciji MiniPolisa.

Sensa.hr

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci