Za nju i njega: Iskoristite lude zimske popuste i do 80%

BestSecret donosi bezbroj ideja...

Zimski popusti su ovdje! Ako već niste pojurili u svoje omiljene trgovine, mi imamo rješenje za vas. S obzirom na to da je siječanj mjesec popusta, donosimo vam neke komade koje smo pronašle na ekskluzivnom modnom web shopu BestSecret, na kojem ćete pronaći više od 3 000 brendova - Dior, MaxMara, Adidas, Balenciaga, Lacoste i ostali.

Nakon izazovne godine, ali i izazovnog početka 2021. na našim prostorima, pravo je vrijeme da se ipak malo opustimo i počastimo. Komadi na popustu čak i do 80 % izmamit će vam osmijeh na licu, ali i dati svježinu vašem ormaru. Kako se radi o web shopu na kojem možete kupovati samo s posebnom pozivnicom, na pravom ste mjestu - imate tu privilegiju, donosimo vam pozivnicu na linku. U nastavku slijede tri odabrane kombinacije koje čak mogu biti idealne za Valentinovo koje nam je sve bliže, kao poklon ili kao kombinacija - bilo da ćete ga provesti kod kuće, u kinu ili šetnji omiljenim gradom. 

KOMBINACIJA 1 - Šetnja gradom

Pandemija koja sada traje već skoro godinu dana, natjerala nas je da počnemo cijeniti male stvari. Česte odlaske u kafiće, zamijenili smo druženjem na svježem zraku. Iako je to bilo lakše prije dolaska niskih temperatura, neki i dalje njeguju svoju novu svakodnevnu rutinu. Ako niste od onih koji vole velike stvari na Valentinovo, šetnja gradom s curom ili dečkom će biti savršena. S obzirom na temperature, potrebno se utopliti što je više moguće. K tome u pomoć uskaču tople jakne, kape, šalovi i rukavice. Svi komadi s iduće fotografije mogu biti vaši!

KOMBINACIJA 2 - Romantična večera

Kako su posljednje informacije Civilnog stožera da mjere traju do kraja siječnja, mnogi vjeruju da će se s dolaskom veljače napokon otvoriti restorani. Za one optimistične, donosimo kombinacije koje možete odabrati za romantičnu večeru s vašom boljom polovicom. Bilo da se radi o odlasku na burgere ili ipak nešto finijom hranom, ništa vas ne spriječava da se dotjerate. Ohrabrite se, izađite iz trenirke. 

  KOMBINACIJA 3 - Odlazak u kino

Iako su ga u nekoliko navrata zatvarali i otvarali, kino je otvoreno i spremno čeka na dvoje zaljubljenih. Ljubavno sjedalo, kokice i vaša bolja polovica - Valentinovo iz snova. S obzirom na to da u kino najčešće idemo u udobnim odjevnim kombinacijama, donosimo jednu koja je savršena za takvu priliku. Uredite se dovoljno, ali nemojte zaboraviti na činjenicu da morate sjediti na jednom mjestu, ponekad i do tri sata. 

 

Iako su se vremena promijenila i mnogi i dalje izbjegavaju odlazak u trgovine, online kupovina nikada ne podbaci. Zahvaljujući tome, modni noviteti su ovdje i spremni su za dolazak u vaš, ali i ormar vaše bolje polovice. Popusti su dostupni za sve. Na spomenutom web shopu postoji više od tri tisuće brendova, što znači da je izbor ogroman. Ako vam slučajno nešto ne odgovara kada stigne, ne živcirajte se. Povrat odjeće je besplatan i neće vam stvarati nikakav problem. 

Još jedan podsjetnik. Na BestSecret ulazite s posebnom poveznicom, koju mi imamo za vas. Klikom ovdje možete krenuti u shopping koji će vas oduševiti. Jedan tip za sve koji kliknu! Nemojte misliti da je ono na naslovnoj stranici web shopa sve. Istražujte i naći ćete savršene komade za nju i njega.

Promo

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci