Promo

Upoznajte otok Iž - jedan od bisera našeg Jadrana

Želite li pobjeći "na kraj svijeta" i uživati u osami, na otoku Ižu ćete pronaći posvemašnji mir. Uz holističke programe samorazvoja uma, tijela i duše, koje nudi vegetarijanski hotel Korinjak, vratite optimizam, pokrenite tijelo uz jogu i iscijelite se okruženi netaknutom prirodom

Carstvo mira

Otok Iž svojevrsno je malo kraljevstvo, od samo dva slova. Njegova ljepota poznata je samo malobrojnim pustolovima i nautičarima, zaljubljenicima u čistu, nedirnutu prirodu, onima koji žele pobjeći "na kraj svijeta" i uživati u osami.

Smješten u srednjem kanalu između Ugljana i Dugog otoka, okružen je s desetak otočića, a od Zadra udaljen svega sat vremena plovidbe.

Masovnog turizma nema. Tu ćete naći nešto već pomalo zaboravljeno, što vam samo mali, skriveni otoci mogu ponuditi, a to je – posvemašnji mir. I ono na što smo svi mi već zasigurno zaboravili, a to su ljudi, koji svako mjesto čine osobitim. Ovdje, gdje sve ljepote i kulture upoznate u dva dana, najvrjednije što ćete dobiti svakako je gostoprimstvo mještana.

Otočni ritam života

Tradicionalna zanimanja stanovništva, ribarstvo i poljodjelstvo jamstvo su dobre domaće hrane koja se nudi u restoranima, a svakodnevna brodska veza sa Zadrom čini ga lako dostupnim.

Središte otoka, Veli Iž leži u pitomoj uvali na sjeveroistočnoj strani otoka. I danas odiše izvornim i tradicionalnim ritmom otočkog života. Maslinarstvo, ribarstvo i pomorstvo najčešći su poslovi kojima se bavi njegovo malobrojno stanovništvo.

hotel korinjak gong

Ovdje se smjestio i hotel Korinjak, prvi isključivo vegetarijanski hotel na Jadranu. Smješten na snažnoj energetskoj točki, ovaj je hotel specijaliziran za holističke, individualne i grupne programe osobnog (samo)razvoja uma, tijela i duše, pod nazivom "Odmor za dušu".

22255105_1464904870259988_789975337772670755_o

Otkrijte ili ponovno posjetite ovo čarobno mjesto

Dođite na vikend ili na tjedan i otkrijte čari ovog našeg jedinstvenog otoka, i to uz prikladnih "Covid" 19% popusta. Iskoristite ovu priliku, vratite optimizam i zadovoljstvo u svoje misli, pokrenite tijelo uz jogu i iscijelite se uz pomoć mora, okruženi netaknutom prirodom… I, naravno, uživajte u našim vege delicijama!

korinjak, joga

korinjak, joga 2

Za direktne rezervacije putem weba kliknite ovdje. A više informacija pronađite na web stranici Hotel Korinjaki Facebook stranici Korinjak - Vegetarian hotel & camp.

Promo

Ostali članci