Promo

Svjetski stručnjak za suhu kožu

Vaša koža je žedna? Ništa neuobičajeno za ovo doba godine. Zima djeluje jednako nepovoljno kao i UV zračenje tijekom ljeta. Zato prilagodite kozmetičku rutinu zimskim uvjetima jer kako se kaže, bolje je spriječiti nego liječiti

Koža je vrlo osjetljiva i konstantno izložena vanjskim faktorima koji isušuju i oštećuju kožu. Suha koža gubi nutrijente i tako stari, stoga je važno koristiti specifične proivode koji OBNAVLJAJU kožu.

Lactovit LACTOUREA, svjetski stručnjak za ureu i suhu kožu sadrži mliječnu kiselinu i čistu ureu koji osiguravaju nutrijente i ultrahidratizirajuća svojstva za obnovu kože iznutra, za mladoliku kožu izvana. Njene formule uključuju ekskluzivnu kapsulnu tehnologiju poznatu kao PROTEIN KALCIJ koji optimizira učinkovitost proizvoda koristeći najbolje od mlijeka za dublje slojeve kože. Time se omogućuje dublja njega kože, jačanje kože protiv vanjskih utjecaja i pojačavanje obnove stanica kako bi koža ostala glatka i sjajna.

Rezultat: 8 od 10 osoba procijenilo je da je njihova koža čvršća, elastičnija i hidratiziranija nakon 24 sata, rezultirajući obnovljenom kožom.

MLIJEKO ZA TIJELO I GEL ZA TUŠIRANJE LACTOVIT LACTOUREA

Obnavljajuća linija LACTOVIT LACTOUREA sadrži 10% Lactouree (jedinstveni mliječni kiselinski kompleks i čistu ureu), pruža maksimalnu hidrataciju i obnavlja kožu. Urea prirodno vlaži i sprječava gubitak vode u koži. Dermatolozi ga preporučuju za njegu vrlo suhe kože. Osim toga, mliječna kiselina jača hidrataciju kože. Pogodno za vrlo suhu i osjetljivu kožu sklonu ekcemima.

LOCION LACTOUREA 400ML 02.2019

Mlijeko za tijelo i gelovi za tuširanje obogaćeni su mliječnom komponentom PROTEIN KALCIJEM koja zahvaljujući sadržaju aktivnih tvari osigurava duboko djelovanje osnovnih mliječnih sastojaka (vitamina, proteina, minerala i lipida) u koži. Ova inovativna tehnologija djeluje u svim fazama životnog ciklusa kože. Rezultat je vidljivo obnovljena i mlađa koža.

BOTELLA Lactourea gel 600 02.2019

Promo

Ostali članci