Promo

Sve što vam treba za nezaboravno ljeto

Svi se radujemo nadolazećim ljetnim danima, zato je Lidl već sad pripremio bogatu ponudu genijalnih stvari za super ljetnu zabavu!

Sunce, voda, vjetar - tri su nezaobilazna elementa svakog ljeta. Jeste li spremni ove godine isprobati nešto novo? Svi se raduju nadolazećim sunčanim ljetnim danima, zato je Lidl pripremio bogatu ponudu genijalnih stvari za super ljetnu zabavu koja u svim Lidlovim trgovinama počinje već od 7. svibnja.

Osim svima omiljenih Gelatelli sladoleda raznih okusa, u Lidlu vas čekaju i nezaobilazni zabavni ljetni rekviziti - šatori, luftići raznih boja i oblika, airlounge, ležaljke, kupaći kostimi za velike i male, torbe, šeširi, haljine, ručnici, pa čak i SUP daska. Uz SUP vam preostaje samo primiti vesla u ruke i naučiti ovu super zabavnu novu vještinu, koja će vam ljeto ispuniti nezaboravnim uspomenama!

Kako biste svoju kožu adekvatno zaštitili od negativnih utjecaja sunčevih zraka, tu je Lidlova linija za sunčanje Cien Sun različitih zaštitnih faktora kao odlično rješenje za svakodnevnu zaštitu cijele obitelji. Za bezbrižno uživanje u ljetnim radostima u potražite proizvode za sunčanje Cien Sun i to po izuzetno pristupačnim cijenama.

3, 2, 1...ljeto počinje!

lidl airloungeAirlounge, 111 kn

 

Lidl kupaceMuške kupaće gaće, 39, 99 kn komad

Lidl, ženski badićiŽenski kupaći kostimi, 59,99 kn komad

Lidl supSUP, 2222 kn

Promo

Ostali članci