Promo

Svakodnevne životne situacije i inkontinencija

Putovanje, odlazak na zabavu ili odlazak u krevet na ugodan počinak nakon napornog dana... Što god radili, uživajte potpuno i ne dopustite da vam oslabjeli mjehur stane na put

Potpuno uživanje u životu je ljudsko pravo, a oslabjeli mjehur te ne bi trebao spriječiti da radiš ono što želiš. TENA Lady ulošci razvijeni su prema iskustvima korisnica i nude asortiman proizvoda raznih oblika, veličina i moći upijanja koji odgovaraju individualnim potrebama. 

Asortiman uključuje zaštitu pri inkontinenciji od najslabijih do najzahtjevnijih situacija, čak i onih s kojima se najteže nositi. Želimo da odeš na taj izlet vikendom, na zabavu i putovanje. Nemoj dopustiti da ti oslabjeli mjehur stane na put.

tena

Besplatno isprobaj. Ovdje u par klikova naruči besplatne uzorke. Besplatna dostava.

Pridržavaj se ovih savjeta kako bi se lakše nosila s inkontinencijom i slabim mjehurom dok putuješ ili ako se samo želiš noću dobro naspavati:

  • Kontroliraj unos tekućina prije odlaska u krevet ili na putovanje zrakoplovom. Zapamti, ako premalo piješ možeš nadražiti mjehur i izazvati osjećaj da moraš hitno na toalet. 
  • Planiraj svoje pauze za toalet prije odlaska na put. Pomoću Google Karti pronađi restorane, parkove i trgovačke centre u kojima možeš upotrijebiti toalet i mirno nastaviti put.  
  • Dodaj Kegelove vježbe svojoj jutarnjoj rutini. Nekoliko minuta dnevno vježbanja mišića dna zdjelice može smanjiti rizik od istjecanja urina.
  • Upotrebljavaj proizvode specijalno dizajnirane za upijanje urina poput TENA Lady uložaka koji su bolja zaštitu za oslabjeli mjehur od običnih higijenskih i pružaju trostruku zaštitu od istjecanja, mirisa i vlage.

tena 

98% korisnica u Hrvatskoj zadovoljno je s TENA Lady proizvodima!*. Odabirom pravilne zaštite možemo utjecati i na kvalitetu svog života. Ne dozvoli ni ti da oslabjeli mjehur narušava tvoje planove ili samopouzdanje. TENA. Ostani svoja. www.tena.hr

TENA Lady ulošci dostupni su u ljekarnama i specijaliziranim trgovinama s medicinskim pomagalima.

Besplatno isprobaj. Ovdje u par klikova naruči besplatne uzorke. Besplatna dostava.

 

* Conversion study, Essity (bivši SCA) 2017 na uzorku od 1883 žena koje su isprobale besplatan uzorak TENA Lady

Ostali članci