Što to spaja jazz funk i tripice?

U srijedu 20.02. popodne u Johann Francku je održan događaj pod nazivom Psihodelični tripa trip. To je prvi od niza eventa koji spaja gastronomiju i glazbu na originalna i kreativan način

U srijedu u restoranu Johann Francka promovirao se novi album, prvi nakon 40 godina, Tihomir Pop Asanovića pod nazivom Povratak prvoj ljubavi. Tihomir Pop Asanović istinska je legenda domaće pop rock scene, osim na dva kultna samostalna albuma , Majko Zemlja i Pop, svirao je sa ključnim izdanjima Yu rock scene poput Josipe Lisac, Zdenke Kovačiček, grupe Time itd. Pop Asanović, novinar i glazbeni kritičar Zlatko Gall te gastronomadZoran Šimunović tom prilikom htjeli su upozoriti na zaboravljeni dragulj mediteranske gastronomije – tripice. 

tripice

Ne postoje veće podjele na obožavatelje i osporavatelje nekog jela kao što je to u slučaju tripica. Ili ih voliš ili ne možeš podnijeti.

Domaćini psihodeličnoh tripa tripa nastoje taj specijalitet približiti što većem broju ljudi pa je ovaj susret bio prilika za sljubljivanje tripica i jazz soul funka Popovog novog albuma.

tripice

Događaj su između ostalih pohodili i kuhari Mate Janković i David Skoko, TV urednik Đelo Hađiselimović, novinar i bloger Domagoj jakopovec Ribafish, pjevačica Sabrina Hebiri, slikar, scenograf i glazbenik Ivica Propadalo, vinar Mladen Roxanich, novinar Hrvoje Horvat, osnivač i CEO Bug-a  Aron Paulić, D-Ji Phat Phillie, Marjan Felver i Antonio Žuža. Domaćin ispred Johann Francka bio je Tomo Ricov.

Slijedeći gastronomsko/glazbeni događaj organizira se u Johann Francku slijedeći mjesec.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci