Što je vruće ljeto bez cool Cosmopolitana?

Sastojci za super Cosmo ljeto: glazbeni festivali, zabavne igrici i testovi karaktera, intervju s Camilom Cabello, vrući seks trikovi i mudri savjeti kako izbjeći vrhunskog zavođenja – galeba koji će zbrisati s prvom kišom... Potražite novi Cosmopolitan na svim kioscima od 23. lipnja!

Ljeto je stiglo na velika vrata, a s njim i super frajeri, izazovi, aplikacije, novi emoji, a i potencijalni problemi kao što je podatak da prvi dejt izumire, a da je nestajanje frajera bez traga i glasa zvano ghosting u velikom porastu. Ne bismo li vas spasili od toga da vaša priča završi u našoj rubrici "Dejt iz pakla" novi Cosmo vam donosi – prave odgovore zašto frajeri, a i neke cure nestaju, kako ovo ljeto na obali prepoznati Pick-Up-Artista (čitaj galeba), tipa koji će vam uletjeti s turbodobrom spikom i poželjeti slomiti srce prije nego što se uspijete pohvaliti sa zajedničkom fotkicom na Instagramu, kako se super zabaviti i isključiti mozak, a kako uključiti sva čula i uživati do daske.

cosmoNaravno, ništa manje opasnosti ne krije se i na hit aplikacijama koje obilato koristimo. Bilo da naručujete doma pizzu, majstora, superzgodnog frajera za nastavak romantične priče, putujete pa žicate jeftino nečiji kauč, vi gotovo svakodnevno odlazite na dejt s potpunim strancima i svojevoljno ulazite u rizične situacije, piše Nađa Irena Fišić u tekstu "Rizik na poziv" koja zna baš sve o tome kako se maksimum zaštititi i maksimum guštati.

Sada kada ste se naoružali svim potrebnim znanjima, trikovima i SPF-ovima i ne manje bitno – naučile od predivnih super size cura ponosno pokazati svoje obline na plaži, ne preostaje vam ništa drugo nego da se bacite hrabro i samopouzdano u vruće ljeto i skupljanje cool nezaboravnih sličica i uspomena za #ljeto2018. Mi smo za vas sakupile najhot album sa sličicama najseksi nogometaša, tek tako da znate gdje i u koga gledati za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji.

Stoga potražite srpanjsko izdanje Cosmopolitana na svim kioscima od 23. lipnja 2018. godine!

P.S. Dok vi čitate ovaj Cosmo na plaži ili u debeloj hladovini ili kadi (zašto ne), u opticaj se upravo pušta 157 novih emojija, a Emojipedija trenutno broji 2823 znakova pa vi vidite kome ćete, kada i zašto poslati kakvu ubojitu kombinaciju. I čekati odgovor od kojeg vam srce zatreperi, ako ne i prvi dejt.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Preporučujemo

Ostali članci