Što ćemo nositi u sljedećoj sezoni?

Na to pitanje odgovor potražite u novom broju magazina Story koji vam donosi stilske favorite u kolorima koje ćete obožavati

U godini koja nas je ostavila bez teksta, kada su vijesti preuzele teme poput ekonomske i zdravstvene krize, kao i nevjerojatna serija potresa koja je stubokom promijenila našu svakodnevicu, modna je branša pala u drugi plan.

Štoviše, kao da ni ne postoji u ovim teškim trenucima kada se pitamo kako ćemo uopće preživjeti ovaj teški period naše povijesti. No to sve ne znači kako ne smijemo sanjati i dozivati bolje ili barem nešto vedrije dane, kada ćemo razmišljati o najnovijim odjevnim kombinacijama za opuštenu šetnju gradom ili za odlazak na druženje s prijateljima. Sjećate li se tog osjećaja?

moda

Prije nekoliko je dana internetska domena sveprisutne modne Biblije Vogue objavila najnoviji presjek trendova koje ćemo nositi ovog proljeća. U prvome su planu kolori, odnosno nijanse koje će biti u prvome planu na dizajnerskoj sceni, jednom kada krene presvlačenje iz trenirki i majica s kapuljačom u neke ipak ljepše i elegantnije komade.

moda

Premda u ovom dijelu godine redovito očekujemo pastelne nijanse i cvjetne uzorke koji dominiraju svakodnevnom modom, ono što predlažu dizajneri ipak je nešto drugačije i neočekivano.

story

Više o ovoj modnoj priči donosi vam novi broj Storyja, koji je na kioscima od srijede 20 siječnja.   

Story Press

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci