Promo

Stilske fotelje koje čine vašu dnevnu sobu ugodnom

Uredite vašu dnevnu sobu onako kako ste oduvijek htjeli. Tražite naslonjač s osloncem za noge, ljuljačku ili moderni stolac u obliku štikle?

Dnevna soba kao meditativno utočište

Živimo u užurbanom vremenu u kojem se sve vrti oko posla i oko toga da ispunimo sve što se od nas očekuje. Samim time zanemarujemo sebe i naše potrebe. Prestali smo osluškivati naš organizam koji nam govori da malo usporimo.

Ako si već ne možete svaki vikend priuštiti wellness ili spa tretmane, savjetujemo vam da vašu dnevnu sobu pretvorite u jedan takav mali kutak za odmor, za meditaciju.

Ako ste u potrazi za novom udobnom foteljom ili stolcem za odmor, na pravom ste mjestu. Kada je riječ o korisnim idejama za dnevni boravak ne biste trebali žrtvovati stil radi udobnosti. Osim toga, na tržištu postoji toliko puno modela da ćete zasigurno pronaći onaj koji će vam pružiti najbolje od najboljeg. Zapravo, zašto kupiti nešto ružno, odnosno nešto što se ni na koji način ne uklapa u vaš stil uređenja, samo zato što je udobno? I obrnuto. Zašto se zadovoljiti čvrstim i neudobnim stolcem, samo zato što se savršeno uklapa u postojeće uređenje interijera?

Što kažete na multifunkcijsku fotelju s ležištem?

Ako živite u manjem stanu, tada ste se zasigurno već nekoliko puta susretali s brojnim izazovima koji se tiču veličine slobodnog prostora. Dakle, najveći problem je nedostatak slobodnog prostora u koji bi mogao stati sav vaš namještaj. Nemate otvorene ruke kao oni koji žive u velikoj kući; ne možete uvijek odabirati samo ono što vam se sviđa, nego morate voditi računa o tome da odabrani komad namještaja stane u vaš prostor te da ne remeti slobodno kretanje. Ako već vodite bitku s malim prostorom, zašto ne biste razmislili o multifunkcijskoj fotelji s ležištem? Dakle, višefunkcionalni namještaj je u ovom slučaju ono što vam je potrebno.

Jasno je da ne možete srušiti zidove kako biste dobili više prostora. Ali, jednostavno, kupnjom odgovarajuće i funkcionalne fotelje učinkovitije ćete iskoristiti onaj slobodni prostor čineći ga istodobno dovoljno velikim i oku privlačnim. Primjerice, svako mjesto za sjedenje, svaki stolac koji po potrebi možete prenamijeniti u ležaj bila bi odlična ideja. Svakako se isplati razmisliti o ovakvoj investiciji osobito ako nemate dodatnu sobu za vaše goste. Dakle, multifunkcijsku fotelju danju koristite za mjesto za sjedenje, a noću kao krevet.

Uz višefunkcionalni namještaj nema potrebe za kupnjom dodatnih komada namještaja. Tako ćete uštedjeti ne samo prostor nego i novac.

Opremite svoj kutak za čitanje udobnim naslonjačem s osloncem za noge

Ima li išta bolje nakon napornog radnog dana zavaliti se u omiljeni naslonjač i uživati u ostatku dana? Predstavljamo vam drveni naslonjač presvučen kvalitetnom krem-bijelom eko kožom. Uz naslonjač dobivate i oslonac za noge koji možete postaviti onako kako vam odgovara. Najvažnije prednosti oslonca za noge odnose se na:

  • rasterećenje i opuštanje mišića,
  • poboljšavanje cirkulacije,
  • poticanje dobrog držanja,
  • veću udobnost.

Bilo da tražite nešto rustikalno ili moderno, jednobojno ili s uzrokom na web stranici www.idealno.rs/ možete promaći pregršt raznih fotelja i stolaca za odmor kojima ćete zasigurno povratiti energiju nakon posla. Tu su i mnogi drugi stilizirani stolci poput onoga u obliku štikle koji će zasigurno pridonijeti modernom uređenju.

Promo

Ostali članci