#Stayhome uz omiljenu craft kavu

Svima nam nedostaje uobičajena rutina, ljepota proljetnih dana i sitnice koje nas podsjećaju na život prije izolacije. Kava je jedan od rituala koji svakom danu daju poticaj, poznati okus i životni ritam. Iako su nam omiljeni kafići zatvoreni, kavu možemo naručiti i od kuće"

U kratko vrijeme stil života nam se u potpunosti promijenio, a koliko će trajati, nitko ne zna. Sigurno je jedno, ništa više neće biti isto! Pojedine stvari biti će bolje, pojedine manje bolje ili neće ni postojati. Još sredinom ožujka sjedili smo u omiljenom baru i pijuckali omiljenu kavu i to onu specijalitetnu, Kostariku Dotu tvrtke Lively Roasters Co.

Ako na nekoliko sekundi zatvorimo oči, možemo se prisjetiti mirisa omiljene kave, poznatih mjesta i ljudi koje volimo. Svima nam nedostaje uobičajena rutina, ljepota proljetnih dana i sitnice koje nas podsjećaju na život prije naredbe za životom u zatvorenom prostoru. Kava je jedan od rituala koji svakom danu daju poticaj, svježinu, poznati okus i životni ritam.

kava šaliceLively Roasters Co. voli kavu i živi kavu, te želi pružiti svojim kupcima najukusnije specijalitetne kave, poštivajući Kostarikanske plantažere s kojima rade direktno, dok oni uzgajaju zrna kako bi dobili najvišu kvalitetu.

Kava za Lively Roasters Co. znači život, isto kao što za našu planetu i za sve nas stanovnike i prolaznike ovozemaljskog života znači zdravlje planete Zemlje. Bilježimo porast kvalitete zraka, vode, ribe se vraćaju u područja mora gdje već dugo nisu viđena. Nakon stravičnog požara u Australiji, rađa se novi život. DA, Zemlja se oporavlja, ali moramo joj pomoći, moramo biti njeni čuvari, branitelji i njegovatelji.

Lively Roasters Co. izborom plantažera i podrškom uzgoja kave bez herbicida i pesticida doprinosi zdravlju planete Zemlje.

Žele da i vi budete dio tog lanca, te vam poklanjaju mali dio svoje ljubavi prema kavi, suosjećanja sa plantažerima, te prihvaćanja da smo u vremenu kada je međusobna pomoć najpotrebnija na svim razinama.

U čitavom lancu, radi se o timu entuzijasta, stručnjaka i ljubitelja kave koji su odlučili konstantno pomicati granice kvalitete.

Više informacija o njima te posebnim ponudama i uživanju u posebnoj kavi potražite na sljedećem linku: https://www.livelyroasters.co/webshop/

 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci