Savršena dezinfekcija bez izbjeljivača

U vremenima kada je čišćenje i dezinfekcija doma postala svakodnevna rutina, spas pronađite u sredstvu koje u jednom potezu uništava 99,9% bakterija, gljivica i virusa

Sanytol je brend za čišćenje i dezinfekciju bez izbjeljivača. Njegova velika prednost je to što istodobno čisti i dezinficira, što rezultira cjelovitim čišćenjem uz manje vremena i truda. Uništava 99,9% bakterija, gljivica i virusa. Dezinfekcija je nužna za prevenciju i smanjenje rizika od zaraznih bolesti. Proizvodi su učinkoviti protiv raznih nečistoća, i imaju ugodan miris.

Higijena u domaćinstvu je važna budući prosječna osoba provodi 75% svog vremena kod kuće. Sanytol nudi asortiman proizvoda za čist i zdrav dom,koji čiste i uklanjaju 99,9% bakterija, gljivica i virusa bez izbjeljivača.

SANYTOL sredstvo za čišćenje i dezinfekciju podova i površina savršeno čisti i odmašćuje sve perive površine. Osigurava savršenu dezinfekciju uz uklanjanje bakterija, virusa i gljivica, ne ostavlja mrlje, ne oštećuje materijale, te ostavlja čistu i sjajnu površinu s mirisom eukaliptusa.

Sanytol

Promo

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci