Poznati Slavonci podržali dobrotvornu akciju osječkog Sajma vjenčanja

Glumice Ivana Vukićević i Petra Cicvarić, nogometaš Aljoša Vojnović, kondicijski trener Marko Kutleša, glazbenici Nera Mamić, Mario Roth i Matej Podgorščak, kantautorica Aklea Neon te televizijske voditeljice Antonija Tomasović i Jelena Grgić zablistali su na gala reviji Sajma vjenčanja Osijek održanoj proteklog vikenda u Portanovi, za štićenike Udruge obitelji djece s autizmom „DAR“ iz Osijeka.

Da Slavonija ima veliko srce pokazala su brojna poznata osječka lica na gala reviji Sajma vjenčanja powered by Portanova i tako podržala dobrotvorni karakter ove najveće manifestacije vjenčane tematike u regiji. Osječki Sajam vjenčanja već treću godinu za redom prikuplja dobrotvorna sredstva za štićenike Udruge obitelji djece s autizmom „DAR“, a središnji dio Sajma je dobrotvorna VIP revija koju je ove godine pjesmom otvorio mladi glazbenik Matej Podgorščak.

Poznati Slavonci podržali su dobrotvornu akciju Sajma vjenčanja

„Izuzetno mi je drago što sam prvi puta sudjelovao u ovakvoj priredbi, upravo zbog humanitarnog aspekta. Uvijek se rado odazovem ovakvim prilikama, osobito kad mogu zapjevati, a vidio sam da je bilo puno ljudi čiji su komentari izuzetno pozitivni“ poručio je Matej koji se izvrsno snašao u ulozi modela, kao i glazbenica Nera Mamić.

„Jako mi je drago da cijela priča ima humanitarnu notu jer sve onda ima malo više smisla. Svi znamo da imamo lijepe vjenčanice, lijepe kolače i fotografe, a Sajam je vrijedan posjećivanja jer mladenci mogu naći sve što im treba na jednom mjestu. Međutim, upravo je taj humanitarni aspekt najljepši dio cijele priče kojem mi možemo doprinijeti VIP gala revijom“ poručila je glazbenica Nera.

Gray by Ivana Čizmadija 1Mamić.

Dobrotvornom akcijom i kupnjom humanitarne srećke svi posjetitelji Sajma vjenčanja podržali su nekoliko projekata Udruge, na čemu se svima zahvalila dopredsjednica Udruge Emilija Prgomet. "Prikupljena sredstva jako će nam pomoći u daljnjem radu, osobito stoga što provodimo različite aktivnosti kojima nastojimo osigurati našoj djeci što veću podršku u rastu i razvoju."

La Mirada 2

Brojni domaći izlagači pripremili su ovog vikenda u najvećem regionalnom trgovačkom centru Portanova pregršt zanimljivosti i događanja kako bi pokazali ono najbolje iz svijeta vjenčanja. Raznovrsna ponuda i sadržajno bogat program, interaktivne radionice, modne revije, degustacije slastica, te atraktivni sajamski popusti razveselili su buduće mladence na Sajmu vjenčanja.

Autor fotografija: Predrag Matijanić, Foto Joe

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci