Postanite član/pretplatnik National Geographica

Pretplatite se na National Geographic Hrvatska i na dar ćete dobiti svih 12 brojeva magazina iz prošle godine. Dva godišta za jednu pretplatu!

U broju za veljaču rješavamo jednu od najvećih tajni evolucije života: MISTERIJ ZVAN VIRUSI. Kako su nastali, koliko su korisni, kako su ugrađeni u ljudski DNK, kako su utjecali na evoluciju i još mnogo nevjerojatnih činjenica o njima.

Pročitajte i odličnu reportažu o migranticama diljem svijeta, o modelu uspješnog očuvanja prirode i životinjskog svijeta u Kostariki, o životu na bonaci kroz objektiv Stipe Suraća, kao i druge zanimljivosti.

Ne zaboravite svoje radove za rubriku "Vaša fotografija" slati na info@nationalgeographic.com.hr, a svi novi pretplatnici National Geographic Hrvatska uz jedan broj gratis za ovu godinu dobit će na dar svih 12 brojeva iz prošle godine! Dva godišta za jednu pretplatu!

Za pretplatu nas nazovite na broj +385 63 00 817 ili kontaktirajte putem maila pretplata@adriamediazg.hr. Za digitalno izdanje, pojedinačno ili u obliku pretplate, javite se pozivom na 01/4444 998 ili slanjem e-maila na digitalnapretplata@adriamedia.hr .

 

Promo

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr