Pomaknite granice ove jeseni!

Adrenalinska off road vožnja lijepim zadarskim krajem, zabavna turistička tura na biciklima, treninzi s iskusnim trenerima, prilagođena prehrana i premium smještaj o kojem sanjate u najljepšem dalmatinskom resortu, Falkensteiner Punta Skala u Petrčanima, nedaleko od Zadra… Aktivna jesen može početi!

Živjeti punim plućima, aktivno, sretno i zdravo – životna je odluka bez presedana. Statistike kažu da je aktivni turizam najbrže rastući segment turizma s rastom od čak 69 posto godišnje; baš kao što je i pobornika zdravog života sve više.

FPS2

U Punta Skali to je dobro poznata činjenica. Sportski i ekološki Falkensteiner resort Punta Skala jedinstvena je oaza mira, kao stvorena za sve one koji traže životni balans, povratak prirodi i aktivan život uz dozu hedonizma.

FPS1


Povratak u formu

Ako ste sportski početnik kojem treba upgrade i profesionalna podrška – ovaj je paket prava stvar za vas. Uključuje i BIA analizu - procjenu sastava tijela uz stručno tumačenje i savjete za treninge i prehranu te redovit pregled/provjeru stanja – standardizirane testove mobilnosti, mišićnih funkcija, snage i izdržljivosti. Uz ovakav pristup dobit ćete najbolje moguće treninge i vodič za kvalitetnu prehranu.

FPS4 FPS8


Pomaknite granice!

Za naprednije ljubitelje sportskih aktivnosti također su formirani atraktivni paketi koji, uz analizu tijela i fizičke sposobnosti, uključuju srednje ili intenzivne treninge, vježbe istezanja, planove prehrane, nutritivne savjete i preporuke za oporavak.

FPS3

Ljubitelji aktivnog života uživat će u Punta Skali i na vanjskom sportskom centru sa sedam teniskih terena i terenima za mini golf, nogomet, košarku, odbojku, badminton, dva padel terena, dva terena za odbojku na pijesku i u profesionalnom Health and Fitness Clubu koji se prostire na 800 m2 i nalazi se u novootvorenom Fortis Clubu u sklopu resorta.

FPS6


Otkrijte zadarski kraj na kotačima

Ovo je nešto uistinu posebno! Tijekom boravka u Punta Skali otkrijte Zadar, njegov predivan stari grad, Morske orgulje i Pozdravu Suncu, slikovitu obalu, prekrasne plaže s bistrim plavim morem, poglede koji oduzimaju dah, mističnu sfingu i svjetionik koji gleda na stari grad, šarmantni gradić Nin... I sve to na kotačima! ꞌATV Quadꞌ off road vožnja ili vožnja gradskim biciklima novi je hit u otkrivanju destinacije.

A za one koji još uvijek preferiraju klasičan tip odmora, odlična vijest – Falkensteiner nudi jesenski bonus i daruje -20% na tjedna noćenja u svim svojim smještajima.

FPS5 FPS7

FMTG – Falkensteiner Michaeler Tourism Group AG jedno je od vodećih turističkih poduzeća u privatnom vlasništvu u sedam europskih zemalja. Pod njegovim krovom nalaze se Hotels & Residences s trenutačno 27 hotela u kategoriji četiri i pet zvjezdica, 2 apartmanska naselja, kao i FMTG Development te turističko savjetovanje Michaeler & Partner.

Promo

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci