PIP darovi iz prirode

O učinkovitosti i zadovoljstvu svjedoče dugogodišnji korisnici...

Na 9. Sensa danu u parku Maksimir, posjetitelji će moći posjetiti i štand tvrtke Pip.

Već trideset godina tvrtka PIP prisutna je na Hrvatskom tržištu s inovativnim proizvodima na bazi meda, propolisa i matične mliječi. Inovacije se najbolje ogledaju u Farmakol liniji dodataka prehrani i kozmetici. Medno propolisni sirupi namijenjeni odraslima i djeci od godine dana života, ne sadrže alkohol i konzervanse. Dermapip linija namijenjena je za njegu suhe, oštećene i osjetljive kože tijela i lica. O učinkovitosti i zadovoljstvu svjedoče dugogodišnji korisnici ovih kozmetičkih preparata.

PIP

Tradicija pčelarstva duga 90godina pretočena je u Zlatnu liniju medova iz koje se posebno izdvaja Med hrvatskih pčelara. Osim toga na iz PIPa na tržište dolazi i kremasti med s dodacima – cimet, limun/đumbir i kakao, koji nosi oznako Eko meda. Jedna od posebnosti je i med s dodacima limunovog soka te med sa sokom aronije – izuzetan dodatak palačinkama i ostalim slasticama.

PIP

Energypip i Coffeemed su proizvodi u kojima se ogleda kreativnost inovativnosti. Radi se o energetskom boosteru s mednom bazom i dodatkom guarane i acerole te mednom sladilom za kavu koje ne mijenja okus kavi i ima 20% manje kalorija.

Paleta proizvoda zaokružena je linijom medova za ugostiteljstvo te mednim likerima- medica Pater i biljni liker Sv. Ambrozije.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci