Philipp Plein mirisi stigli su u Hrvatsku

Predstavljamo nove Philipp Plein mirise za strastvene muškarce koji vole moć

PHILIPP PLEIN dizajnira jedinstvene kreacije interpretirajući izvanredan suvremeni način života. Temeljen na dizajnerovom dinamizmu i pozitivnom duhu, ovaj moto je pokretačka snaga koja je istoimenu etiketu Philipp Plein učinila uspješnom međunarodnom markom kakva je danas.

Kolekcije su zabavne, provokativne i uvijek luksuzne. Robna marka i stil života PHILIPP PLEIN počast su strastvenom individualistu koji svoje najdublje želje pretvara u stvarnost, koji svakodnevno obećava živjeti svoje snove.

NO LIMIT$

Miris požude i moći, No Limit$, orijentalno-začinski miris za strastvene muškarce koji iznad svega vole moć.

Crni papar, kardamom, zvjezdani anis, bergamot, cimet, tamna čokolada, karamela, vanilija, koža, jantar, ulje indonezijskog pačulija sastojci su koji će vas odvesti iza svih mogućih granica.

no limits

NO LIMIT$ bočica napravljena kao crna kreditna kartica predstavlja Pleinov život bez granica i otvara vrata svih svjetova. Uđite u život Philippa Pleina, život gdje je novac kralj! Miris No Limit$ dostupan je u Martimex i Muller parfumerijama i u Douglas webshopu.

Cijena: edp 50ml – 547,00kn; edp 90ml – 722,00kn

THE $KULL

THE $KULL, pravo remek-djelo, ručni rad, nastao u suradnji samog dizajnera Philipa Pleina i svjetski poznatog parfumera Alberta Morillasa.

Predstavljen u luksuznoj koncentraciji Parfum, miris THE $KULL stvoren je tako da evocira luksuznu i seksi olfaktivnu tetovažu, ostavljajući snažan i zarazni trag na koži.

Sastavljen od začinjenih i drvenasto-kožnih nota, miris ima moćan trag crnog papra, kardamoma i lepršavih vodenih nota, ojačan bogatstvom tamne šume i kože, a "pleiran" bujnim mirisom burbonske vanilije i nota crnog ambera. 

the scull

Miris The $kull dostupan je u Martimex parfumeriji na Trgu bana Jelačića i na martimex.hr.

Cijena: Parfemski ekstrakt 125ml - 2.625,80 kn

Promo

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci