Ovaj tjedan magazin Story raskošno daruje svoje čitatelje

Uz redizajniran, osvježen prijelom, s novim i bogatijim sadržajem, posebno snimanim beauty i modnim editorijalima, svoje čitatelje daruje i 100% prirodnim balzamom za usne

U novom Storyju donosimo ekskluzivno-  Severina u prvom intervjuu nakon godinu dana izbivanja: "Prvo pronadjite sebe, pa ćete i srodnu dušu."

 story

Samo u Storyju pogledajte neodoljivu Bojanu Gregorić Vejzović koja je utjelovila ideju snažne ženstvenosti, probuđenog samopouzdanja i strasti u crvenom.

Story vam želi sretno Valentinovo uz Bee Natural balzam kao dar svim čitateljima! Ovaj balzam čuvat će i njegovati vaše usne bez ikakvih štetnih sastojaka, mirisa i umjetnih boja. Njega koja će vaš osmijeh činiti mekim i zavodljivim. Balzam dolazi u tri različite vrste, onaj sa aromom manga, nara te kokosa i vanilije, a čitateljice Storyja imat će priliku isprobati onaj najtraženiji i najprodavaniji s aromom kokosa i vanilije koji sadrži pčelinji vosak, kokosovo ulje, ricinusovo ulje, vitamin E, ekstrakt aloe vere i ulje lista ružmarina.

Proizvodi su 100% prirodni, visoke kvalitete, bez umjetnih boja, mirisa i drugih štetnih sastanaka.

Sretno Valentinovo želi vam vaš Story!
#noStorynoglory

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci